HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mart 2020 Perşembe Saat: 10:19

BÜYÜKŞEHİR, VİRÜSE KARŞI BİLGİLENDİRİCİ EL BROŞÜRLERİ DAĞITIYOR

Tüm dünyada etkisini gösteren ve insanları tedirgin eden virüsün yayılmaması için sürekli dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerekli tedbirleri almaya devam ediyor. Bu kapsamda Vefa Sosyal De
BÜYÜKŞEHİR, VİRÜSE KARŞI BİLGİLENDİRİCİ EL BROŞÜRLERİ DAĞITIYOR

Tüm dünyada etkisini gösteren ve insanları tedirgin eden virüsün yayılmaması için sürekli dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerekli tedbirleri almaya devam ediyor.

Bu kapsamda Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde alınan kararlar sonrası Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, 19 ilçede vatandaşlara Corona Virüsüne karşı bilgilendirici el broşürleri dağıtıyor. Aynı zamanda sokak sokak araçlarla gezen ekipler, vatandaşların evde kalmaları konusunda uyarıcı anons yapıyor. Risk grubunu oluşturan vatandaşları da tespit eden ekipler, onlara evlerine kadar eşlik ediyor.

“GECE GÜNDÜZ YOĞUN BİR MESAİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Halkı bilgilendirme noktasında ekiplerin yoğun bir mesai sürdürdüğünü ifaden eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar, “Tüm dünyada etkili olduğu gibi ülkemizde de görülen virüs için ekiplerimiz,  Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla gece gündüz yoğun bir mesai sürdürüyor. Bir yandan dezenfeksiyon çalışmalarını yapan belediyemiz bir yanda da halkı bilgilendirme noktasında büyük bir çaba sarf ediyor.

Zabıta ekiplerimiz sokakta bulunan vatandaşlarımızı bilgilendirici el broşürleri dağıtıyor ve evlerinde kalmaları noktasında onları uyarıyor. Risk grubunu oluşturan yaşlılarımızı ise bilgilendiriyor ve evlerine kadar ekiplerimiz onlara eşlik ediyor” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız