HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2020 Cumartesi Saat: 09:47

“GÜLYALI’DA ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Büyükşehir Belediyesi’nde ulaşımla ilgili gerçekleştirilen planlama toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman ve Fen İşleri Daire Başkanı Abdulkad
“GÜLYALI’DA ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Büyükşehir Belediyesi’nde ulaşımla ilgili gerçekleştirilen planlama toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman ve Fen İşleri Daire Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu’nun yer aldığı toplantıda Gülyalı'da 2 yıllık süreçte yapılması planlanan ulaşım programı planlaması masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediyesi ulaşım ağında bulunan yollarla ilgili daha önceden belirlenen talepleri Büyükşehir Belediyesi’ne ilettiklerini belirten Başkan Tepe, “Taleplerimizin yatırım programına alınmış olması sevindirici. Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen taleplerin büyük bir bölümü ana güzergâhlarla ilgili ve bu güzergâhların büyük bir bölümü Büyükşehir Belediyemiz ulaşım ağında. Öngörüldüğü şekliyle 2 yıl içerisinde tamamlandığında yaklaşık 18 km’lik yol ağında ulaşımla ilgili sorunlar ortadan kalkacak.

Bizler de ilçe belediyesi olarak sorumluluk alanlarımızdaki ara yollarla ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gülyalı’da ulaşım sorununu çözeceğimiz bir dönemi yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e taleplerimizi dikkate aldığı için çok teşekkür ediyorum. İlçemiz için, şehrimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

2020-2021 Yılı Yatırım Programı Planlaması’na göre 7 ayrı noktada çalışma yürütülecek. Turnasuyu Mahallesi (Uluca mevkii), Ayrılık-Mustafalı Bağlantı Yolu (Köseli mevkii), Mustafalı-Ambarcılı-Kurtlu Bağlantı Yolu, Ayrılık Mahallesi Yolu (Kasaplı mevkii), Ambarcılı-Kestane Grup Yolu, Taşlıçay Mahallesi Yolu ve Taşlıçay-Divani Yolu’nda yaklaşık 18 km’lik yol ağında çalışmaların tamamlanması planlanıyor.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız