HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2020 Pazar Saat: 10:13

Kızılay, Hayvan Dostlarını Unutmadı

Koronavirüs tehdidi nedeniyle mağdur olanlara ülke genelindeki yardımlarını sürdüren Türk Kızılay, yardıma muhtaç hayvanları da unutmadı. Koronavirüs’ün olumsuz etkilediği hayvanlara bir kamyon yardım hazırlayan Türk Kızılay, malz
Kızılay, Hayvan Dostlarını Unutmadı

Koronavirüs tehdidi nedeniyle mağdur olanlara ülke genelindeki yardımlarını sürdüren Türk Kızılay, yardıma muhtaç hayvanları da unutmadı. Koronavirüs’ün olumsuz etkilediği hayvanlara bir kamyon yardım hazırlayan Türk Kızılay, malzemeleri Silivri’deki Engelli ve Muhtaç Hayvanları Yaşatma ve Koruma Derneği’ne teslim etti.
 
Salgın önlemleri kapsamında vatandaşların çoğu temel ihtiyaçlarını karşılamak dışında evlerinden dışarı çıkmıyor. Ancak bu durum yardıma muhtaç ve engelli hayvanların bulunduğu barınakları da olumsuz etkilemiş durumda. Sosyal medyada hayvan dostlarımız için temizlik malzemesi, battaniye ve kırpıntılara ihtiyaç olduğunu belirten Engelli ve Muhtaç Hayvanları Yaşatma ve Koruma Derneği’nin imdadına ise Türk Kızılay ekipleri yetişti. Kızılay, barınağa bir kamyon yardımda bulundu.
 
Kızılay olarak yıllardır Silivri'deki engelli hayvanlara mama, bez, kırpıntı sünger, kırpıntı yatak ve kırpıntı kumaş yardımında bulunduklarını hatırlatan Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, “Koronavirüs nedeniyle ulaşımı zor olan, insanların kendi dertleriyle mücadele ettiği bir dönemde Kızılay olarak yine sahalardayız. İnsanımıza yaptığımız destekler gibi buradaki özel hayvanlarımızın da yanında olmak için geldik. Şu anda bir kamyon kırpıntıyı getirdik. Daha sonra mama takviyelerini yapmaya çalışacağız” dedi. Derneğin ilk kurulduğu andan itibaren Türk Kızılay ile işbirliği içinde olduklarını belirten Engelli ve Muhtaç Hayvanları Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Zühal Kadıoğlu ise yardımlarından ötürü Kızılay’a teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler : Kızılay, Hayvan, Dostlarını, Unutmadı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız