HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Nisan 2020 Salı Saat: 09:56

BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ AKSATMIYOR

Bir yandan corona virüsle mücadelesini sürdüren ve bu kapsamda bir dizi tedbiri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da hizmetlerini aksatmadan yürütmeye devam ediyor. İlçelerde yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Beledi
BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ AKSATMIYOR

Bir yandan corona virüsle mücadelesini sürdüren ve bu kapsamda bir dizi tedbiri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da hizmetlerini aksatmadan yürütmeye devam ediyor.

İlçelerde yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, mevcut yollarda genişletme, bakım onarım çalışması yaparken, açtığı yeni yollarla da vatandaşın yol sorununa çözüm getiriyor.

ÇAYBAŞI’NDA HUMMALI ÇALIŞMA

Ekipler, Çaybaşı ilçesinde, Tekkiraz mahallesine bağlantı olacak Velibayraktar köprüsü mevkiinde de hummalı çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman beraberinde Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

“HALKA HİZMET ETME GÖREVİMİZİ AKSATMADAN SÜRDÜRÜYORUZ”

Asli görevimiz halka hizmet diyen Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile halka hizmet etme görevimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Çaybaşı ilçesi Velibayraktar köprüsü mevkiindeki 2 km’lik güzergâhta yol genişletme, bakım-onarım ve çakıllama çalışması yürütüyor. Çaybaşı ilçesi ile Tekkiraz mahallemiz arasında bağlantı yolu olan güzergâhımız, vatandaşlarımıza kolay ve kısa sürede ulaşım imkânı sağlayacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, HİZMETLERİ, AKSATMIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız