HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Nisan 2020 Salı Saat: 09:57

“Yardım kolilerinde Ordulu firmaların ürünleri olmalı”

Ordu Organize Sanayi Bölgesi seçilmiş Başkanı Murat Şimşek, Belediyelerin ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardım kolilerinde Ordulu firmaların ürünlerinin olması gerektiğini belirtti.
“Yardım kolilerinde Ordulu  firmaların ürünleri olmalı”

Ordu Organize Sanayi Bölgesi seçilmiş Başkanı Murat Şimşek, Belediyelerin ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardım kolilerinde Ordulu firmaların ürünlerinin olması gerektiğini belirtti.

DÜNYAYA İHRAÇ YAPIYORLAR

            Ordu’da birçok ulusal firmanın olduğunu belirten Şimşek, “Türkiye’nin tüm illerinde ürünleri var. Dünya’ya ihraç yapıyorlar. Bu yardım kolilerinde onların ürünleri olması gerekir. Biz bunu daha önce deprem bölgesine gönderilen yardımlarda gerçekleştirmiştik’’ dedi.

BU TİCARET ODASININ GÖREVİ

Bu konuda görevin Ordu Ticaret ve Sanayi Odasına düştüğünü ancak bu güne kadar bir ses çıkmayınca Ordu Organize Sanayi Yönetimi olarak açıklama yapmak gereğini duyduklarını söyleyen Şimşek, şunları söyledi:

İŞTE FİRMALARIMIZ

            ‘’İlimizde ve ilçemizde belediyeler sosyal yardım amaçlı gıda ve temizlik ürünleri yardımı yapıyorlar ve yapmaya da devam ediyorlar. Yaptıkları bu yardımlardan dolayı tebrik ederim. Ancak gözden kaçırdıkları bir konuya da dikkat çekmek isterim. Bu yardım kolilerine mutlak Ordu imalatı ürünler konulmalıdır. Biz buna dikkat çekmek istedik. İlimizde üretilen ürünler listesine gelince , Çay ve şeker Doğuş Çay, Çotanak yağı Altaş Yağ Sanayi, Canik Helva, Kaşar ve Beyaz Peynir, Fatsa, Aybastı ve Korgan ilçelerimizde üretiliyor. Fındık Kreması Sağra, DKC Grup, Gürsoy, Karimex, Yumurta Ordu Yumurta ve Topkayalar,  Temizlik kağıt ürünlerine gelince  Organize Sanayi Bölgemizde kurulu bulunan Duru Kağıt firmamız var.’’

ORDU MİLLİYETÇİLİĞİ YAPIYORUZ

 Ordu Milliyetçiliği yaptıklarını ifade eden Şimşek, “Mademki gıda kolisi yapacaklar, bunlar Ordu ürünleri olmalıdır.  Burada Ordu milliyetçiliği yapıyoruz. Bu ürünler ihale ile alınıyor. İhaleyi yaparken firma isimleri verilebilir. Böylece Ordu kazanır paramız Ordu’da kalır. Bunu yaparsak esnafımıza bu zor günlerde destek vermiş oluruz. Ben bu konuda yetkililere şifahen söyledim. Bunların yapılmaması durumunda tenkitte bulunacağımı ifade ettim. Gelin bu işin doğrusunu yapalım. Bu ismini verdiğim firmalar benim yakınım değildir. Bu benim 44 yıllık mesleğim arzu edenlere yardımcı olurum‘’ diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız