HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Nisan 2020 Pazar Saat: 10:20

FATSA’DA HİZMETLER HIZ KESMİYOR

Göreve geldikten sonra Beyazıt ve Barbaros Caddelerinin sıcak asfalt çalışmalarının yapılması, Çöpün Fatsa’dan kaldırılması, OSKİ Genel Müdürlüğü’nün Fatsa’ya taşınması, Kapalı Pazar Yeri Projesinin başlaması gibi öneml
FATSA’DA HİZMETLER HIZ KESMİYOR

Göreve geldikten sonra Beyazıt ve Barbaros Caddelerinin sıcak asfalt çalışmalarının yapılması, Çöpün Fatsa’dan kaldırılması, OSKİ Genel Müdürlüğü’nün Fatsa’ya taşınması, Kapalı Pazar Yeri Projesinin başlaması gibi önemli hizmetlere vesile olan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar hizmet ataklarının ülkemizin zorlu bir süreçte olmasına rağmen hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

  Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü  ekipleri Fatsa ilçesinin Kurtuluş mahallesi Şevket Reis Sokakta daha önceden alt yapı çalışmaları tamamlanan 450 metrelik bölümde sıcak asfalt serimine başladı.

“ŞEVKET REİS SOKAK İLÇEMİZİN ÖNEMLİ YOL GÜZERGAHLARINDAN BİRİ”

Sıcak asfalt çalışmalarının başladığı Kurtuluş mahallesi Şevket Reis Sokakta incelemelerde bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli olarak çalışmalarını yürüttüğümüz; uzun yıllardır alt yapı ve üst yapı sorunu devam eden ve bölgenin önemli yollarından biri olan Kurtuluş Mahallesi Şevket Reis Sokakta daha önceden içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hattı yenilenmiş, doğalgaz hattı çalışması tamamlanmış ve elektrik hattı yer altına alınmıştı.

Şevket Reis Sokağın Kantarcılar sokak başlangıcından Fatih caddesi arası olan 450 metrelik bölümde PMT  serimi geçtiğimiz Cuma günü yapılmıştı ve bugün sıcak asfalt çalışması başlandı. Burada sıcak asfalt çalışması 2 gün içerisinde tamamlanacak. Yolumuzun yapılması konusunda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 Kurtuluş mahallesi Şevket Reis Sokakta yapılan sıcak asfalt çalışmasının maliyetinin 450 bin TL olduğu bildirildi.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, HİZMETLER, HIZ, KESMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız