HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Nisan 2020 Pazartesi Saat: 10:13

ORDU’DA ADETA SESSİZLİK YAŞANDI

BAŞKAN GÜLER’DEN, VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR:
ORDU’DA ADETA SESSİZLİK YAŞANDI

Corona Virüs tedbirleri kapsamında İç İşleri Bakanlığı tarafından 31 şehirde 48 saatlik sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

31 şehir arasından biri olan Ordu’da yasağın ilk gününden vatandaşlar kurallara riayet ederek sokakları bom boş bıraktı. Şehirde eczaneler, fırınlar ve sağlık kuruluşları dışındaki tüm iş yerleri kapandı. Sokaklarda sadece güvenlik güçleri ve zabıtalar görünürken, şehirde adeta sessizlik yaşandı.

Evlerinde kalan ihtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü vatandaşların yardımına Büyükşehir Belediyesi ve Vefa Grupları koştu. Bu süreç içerisinde yasağa uyarak evlerinde kalan vatandaşlara ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler teşekkür etti.

“EN BÜYÜK SORUMLULUK VATANDAŞLARIMIZA DÜŞÜYOR”

Ordulu vatandaşların sokağa çıkma yasağına uyarak kurallara riayet ettiğini belirten Başkan Güler, “İç İşleri Bakanlığı tarafından 31 şehrimizde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Bu yasakta en büyük sorumluluk vatandaşlarımıza düşüyor.

Bizler de görüyoruz ki şehrimizdeki vatandaşlarımız kurallara riayet ediyor ve sokağa çıkmıyorlar. Fırınlar, sağlık kuruluşları ve eczaneler dışında ise açık hiçbir iş yeri görmüyoruz. Bu süreçte kurallara uyarak sokağa çıkmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ EL ELE VEREREK BU ZORLU MÜCADELEYİ KAZANACAK”

Yasağın başladığı ilk günden itibaren tüm ekiplerin seferber olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak yasağın başladığı andan itibaren tüm ekiplerimiz ile vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için çalışıyoruz. Kimi ekibimiz ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor, kimi ekibimiz denetimler yapıyor.

Bu süreçte sizden isteğim şimdi olduğu gibi aynı şekilde kurallara uyarak evleriniz de kalmanız. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek bu zorlu mücadeleyi kazanacak” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, ADETA, SESSİZLİK, YAŞANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız