HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mayıs 2020 Pazartesi Saat: 12:44

ÜNYE’YE YOL YATIRIMI

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde vatandaşları konforlu yollarla buluşturmak için 19 ilçede şantiye kurdu. Yatırım programı kapsamında Ünye ilçesinde 140 km alanda yol çalışması yapılacak.  Şehir merkezindeki imarlı alanlarda
ÜNYE’YE YOL YATIRIMI

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde vatandaşları konforlu yollarla buluşturmak için 19 ilçede şantiye kurdu.

Yatırım programı kapsamında Ünye ilçesinde 140 km alanda yol çalışması yapılacak.  Şehir merkezindeki imarlı alanlarda 18,6 km, kırsal alanlarda 21 km sıcak asfalt olmak üzere ; 80 km alanda emisyon asfalt ve 20 km alanda da beton yol çalışması hayata geçirilecek.

İlçede alt yapısı sorunlu, vatandaşların mağduriyet yaşadığı Büyük cami etrafındaki yollarda hummalı bir çalışma yürüten ekipler, Yunus Emre Türbesi’ne giden yolu da sıcak asfalta kavuşturacağı gibi,  sürekli kazaların meydana geldiği sanayi sitesinin bulunduğu alanda da kavşak çalışmasına başlayacak.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman ile ilçede yapılan ve planlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Büyük cami etrafındaki çalışmaların 25 gün gibi bir sürede tamamlanacağını söyleyen Başkan Vekili Atik, “ Ünye’nin kanayan yaralarından birisi olan Kaledere mahallesi 20 Temmuz caddesi, 20 Temmuz sokak ve Cengiz Topel caddelerinde alt yapı ve yol noktasında vatandaşların sıkıntılarını ortadan kaldırmak için çalışma başlattık. 25 gün gibi kısa bir sürede buradaki çalışmaları tamamlamış olacağız” dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman ise “Bu bölgede yağmur suyu hatlarında sorun olduğu için her yağmur yağdığında su birikmeleri ve dükkânları su basma sorunları yaşanıyordu. Burası Ünye’nin merkezinde olan, görmezden gelemeyeceğimiz bir yerdi. Yağmur suyu çalışmaları ardından bölgede 1 km alanda sıcak asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Böylece yaşanan sorunların önüne geçmiş olacağız” diye konuştu.

BEKLENEN YATIRIMLAR İÇİN DE DÜĞMEYE BASILDI

Öte yandan Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, Saraçlı mahallesi Orta Saraçlı mevkii olarak bilinen 1.6 km uzunluğundaki Yunus Emre Türbesi’ne giden stabilize yolda da kısa zaman içerisinde sıcak asfalt çalışmalarına başlanacağının ve trafik kazalarının yaşandığı Ünye sanayi sitesinin bulunduğu alanda kavşak çalışması yapılacağının müjdesini de verdi.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE’YE, YOL, YATIRIMI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız