HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mayıs 2020 Pazartesi Saat: 12:49

“UMUDUMUZU YİTİRMEYECEĞİZ…”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ordu Eski il Başkanı Osman Güngör, son dakikada mevcut yönetime karşı seçime girdikleri belirterek “Kendimizi anlatamadık. Az bir oy farkı ve farklı grupların ittifakını aşamadık” dedi. “BİRÇOK GÖREVD
“UMUDUMUZU YİTİRMEYECEĞİZ…”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ordu Eski il Başkanı Osman Güngör, son dakikada mevcut yönetime karşı seçime girdikleri belirterek “Kendimizi anlatamadık. Az bir oy farkı ve farklı grupların ittifakını aşamadık” dedi.

“BİRÇOK GÖREVDE ROL ALDIM.”

Birçok yerde görev aldığını ifade eden Osman Güngör, “1960 Ordu Şarkiye mahalleli. Eğitim enstitülü kısa dönem öğretmenlik 12 Eylül’de meslekten ayrılma. Esnaf çocuğu oluşum nedeniyle 1997 yılına kadar ailemle birlikte. Kaldım.1997 yılından sonra makina imalatı ve ihracatı yapan bir işletmenin kuruculuğu ve günümüzde 40 ülkede 6 kıtada makinaları kullanımda olan bir Kobi işletmesi. 1992-95 SHP merkez ilçe başkanlığı 2012-15 CHP il başkanlığı görevlerinde bulundum” diye konuştu.i.

Hedefin, özgür ve refahı olan bireylerin yaşadığı, üreten ve hakça bölüşen, doğaya ve canlıya saygılı olan bir demokratik toplum yaratmak olduğunu belirten Güngör, Bunun yolunun ise önce inanmaktan ve kadrolaşmaktan ve bilime, Ablak’a kilitlenmeden geçtiğini ifade etti.

“Ordu Büyükşehir Belediye meclis üyesi olsanız projeleriniz yada düşünceleriniz ne olurdu ?” sorusuna ise Osman Güngör ise şu cevabı verdi: “Böyle bir görevi hiç düşünmedim. Son dakikada mevcut yönetime karşı seçime girdik ve kendimizi anlatamadık. Az bir oy farkı ve farklı grupların ittifakını aşamadık. Ayrıca delege ağaları ve taşeronlarını ikna edemedik.

Bunların ayrıntısı bizde saklı kalsın. Şu anki yönetim çalışma için süre bulamadı, eleştirim gündemde olamayışlarıdır. Tabi ki bu bir tercihte olabilir. Zamanı gelince yapıcı eleştirilerde bulunuruz. Esas konu Türkiye’nin ve demokrasinin normalleşmesi ve çağımıza uygun hale gelmesidir. Bu nedenle katkımız olsun diye güzel bir kadro oluşumu yaratmaya çalıştık.

Yine de umutluyuz. Koltuk makam mevki düşünenlerin siyasi gelecekleri yoktur. Esas olan akıl ve yürekle bir hedefe kilitlenmektir. Hedef, özgür ve refahı olan bireylerin yaşadığı, üreten ve hakça bölüşen, doğaya ve canlıya saygılı olan bir demokratik toplum yaratmaktır. Bunun yolu önce inanmaktan ve kadrolaşmaktan ve bilime, ahlak’a kilitlenmeden geçer” Mert Can ERSOY/ÖZEL HABER

 

 

Anahtar Kelimeler : “UMUDUMUZU, YİTİRMEYECEĞİZ…”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız