HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Eylül 2016 Cumartesi Saat: 12:09

PERŞEMBE’ NİN İÇME SUYU VE ALT YAPISI KONUŞULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ile Perşembe Belediyesi bir araya gelerek, Perşembe’nin içme suyu ve kanalizasyon alt yapısını masaya yatırdı.
PERŞEMBE’ NİN İÇME SUYU VE ALT YAPISI KONUŞULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ile Perşembe Belediyesi bir araya gelerek, Perşembe’nin içme suyu ve kanalizasyon alt yapısını masaya yatırdı.

Perşembe İlçesi belediye binası salonunda gerçekleştirilen toplantıya Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Nurettin Karagöz, İşletmeler Dairesi Başkanı İrfan Gün, ilgili şube müdürleri ve Perşembe ilçe şefi ile belediye görevlileri, muhtarlar ve vatandaşlar katılım sağladı.

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar yaptığı konuşmada; “İlçemize yapılan yatırımlar ve yapılacak projelerle ilgili olmak üzere meydana gelen sorunlarımızı paylaşmak üzere bir araya geldik. Perşembe ilçemizin içme suyu ve kanalizasyon alt yapısını ele alarak bugün burada masaya yatıracağız. OSKİ’den gelen heyetimiz ile ortak sorunlarımızı paylaşacağız ” dedi.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük yaptığı konuşmada; “Perşembe ilçemizin sorunlarına çözüm bulmak adına belediye başkanımızla, muhtarlarımızla ve meclis üyelerimiz ile sık sık görüşüyoruz. Perşembe ile ilgili sorunları ve yapılması gereken müdahaleleri yapmış olduğumuz görüşmelerin ardından not alarak çözüme yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha 2 yılını dolduran yeni bir kurumuz ve siz hemşerilerimizden biraz sabır bekliyoruz” dedi.

Toplantının devamında Genel Müdür Fatih Yürük OSKİ’ nin kurumsal tanıtımı ve yaptığı faaliyetler hakkında bir sunum yaptı. Hem Ordu genelinde hem de Perşembe ilçesinde bugüne kadar yapılan yatırımlar ile birlikte gelecekte planlanan projeler hakkında bilgi verdi. 2016 yılı sonu itibari ile Perşembe’ ye 3 adet içme suyu deposu, 3 adet içme suyu pompası, 3.000 metre kanalizasyon hattı, 15.000 metre içme suyu hattı, 1 adet hızlı kum filtreli içme suyu arıtma tesisi olmak üzere toplamda 7 milyonluk yatırımın yapıldığını belirtti. Toplantının devamında Perşembe ile ilgili yaşanılan sorunlar soru cevap şeklinde sürdürülerek, toplantı karşılıklı temenni konuşmalarının ardından sona erdi.(Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : PERŞEMBE’, NİN, İÇME, SUYU, VE, ALT, YAPISI, KONUŞULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız