HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Mayıs 2020 Pazar Saat: 12:41

KIZILAY’A KAN DESTEĞİ SÜRÜYOR

Kızılay’a yurdun dört bir yanından kan bağışı desteği devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Valisi Vasip Şahin Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Merkezi’nde Kızılaycıları ziyaret ederek kan bağışının önemine dik
KIZILAY’A KAN DESTEĞİ SÜRÜYOR

Kızılay’a yurdun dört bir yanından kan bağışı desteği devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Valisi Vasip Şahin Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Merkezi’nde Kızılaycıları ziyaret ederek kan bağışının önemine dikkat çekti. Türkiye Motorcular Federasyonu (TMF) gönüllüleri ise Kızılay’ın çağrısına kayıtsız kalamadıklarını belirterek kan bağışında bulundu.
 
Türk Kızılay’ın, yeni tip koronavirüs salgını ve Ramazan ayı sebebiyle düşen kan stoklarını tekrar artırmak amacıyla yaptığı kan bağışı çağrısı yurdun dört bir yanından cevap bulmaya devam ediyor. Pek çok duyarlı sanatçının ve sosyal medya fenomenlerinin kan bağışı çağrısına verdiği desteğe bir yenisi daha eklendi. İçişleri Bakanı Soylu ve Ankara Valisi Şahin ile beraberindekiler Çankaya Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek aralarında Kızılaycıların da olduğu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek için seferber olan gönüllülere özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ifade ettiler. Ziyareti esnasında kanın önemine dikkat çeken Bakan Soylu, vatandaşlara da kan bağışı yapmaları çağrısında bulundu.
 
Bakan Soylu'nun ziyaretinin ardından sosyal destek gruplarında motorlarıyla hizmet veren gönüllüler, Kızılay Güvenpark'taki Türk Kızılay Kan Merkezi'ne geçerek kan bağışı yaptı. Türk Kızılay’ın kan bağışı çağrısına kayıtsız kalamadıklarını dile getiren Türkiye Motosiklet Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Mehmet Güngör, “Çağrı olunca Türkiye Motosiklet Federasyonu başkanımızın da talimatı ile biz böyle bir çağrıya cevap vermeye karar verdik. 4 milyon motosiklet tutkunu, federasyonumuzun çalışanları, sporcuları, eğitmenleri, dışarıdaki arkadaşlarımızdan tutun tüm milletimize bir çağrıda bulundu. 'Korona kanla bulaşmaz' dedik, 'Kan verelim can verelim' dedik. Onun için şu anda buradayız. 'İlk etapta başkentten başlatalım' dedik. O yüzden de başkentte bugün 60 arkadaşımız motorlarımızla geldik” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : KIZILAY’A, KAN, DESTEĞİ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız