HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2020 Salı Saat: 11:10

AKDOĞAN: VATAN SEVGİSİNİN ÖRNEĞİ OLACAKSINIZ

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama günüyle alakalı yaptığı açıklamada gençlere seslenerek; “Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz
AKDOĞAN: VATAN SEVGİSİNİN ÖRNEĞİ OLACAKSINIZ

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama günüyle alakalı yaptığı açıklamada gençlere seslenerek; “Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız" dedi.

Rektör Akdoğan, mesajında; “Türk milletinin yeniden dirilişi ve özgürlüğe atılan ilk adım olan 19 Mayıs 1919 tarihi, bağımsızlık meşalesinin ateşlendiği, bir ülkenin kaderinin işgalci güçlere teslim edilemeyeceğinin istikrarlı bir şekilde tüm dünyaya gösterildiği dönüm noktasıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı hürriyet ateşinin tüm ülke sathında vücut bulması, milli birlik ve beraberlik ruhuyla  güçlü bir inancın uyanışının sembolü olmuştur.

Türk gençliğini, Türkiye Cumhuriyeti’nin tek mirasçısı olarak gören Atatürk’ün “Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız." sözleri ışığında eğitim kurumları olarak hedefimiz; vatanını, milletini ve bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak, bilimi rehber edinecek genç nesiller yetiştirmektir.

Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; başta sevgili gençlerimiz olmak üzere, milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız