HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mayıs 2020 Çarşamba Saat: 11:32

Vali Yavuz, Şehit ve Gazi Ailelerinin Bayramını Kutladı

 
Vali Yavuz, Şehit ve Gazi Ailelerinin Bayramını Kutladı

 

 

Ordu Valisi Seddar Yavuz, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Eşi Selda Yavuz ile birlikte şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehit ve gazi ailelerinin bayramını kutlayarak, hal ve hatırlarını sordu. Hasbihalde bulundu. 

 

İlk ziyaretini Şahincili mahallesinde ikamet eden Şehit Akın Bayram’ın ailesine yapan Vali Seddar Yavuz, eşidin eşi Filiz Bayram ve çocuklarının bayramını kutladı. Aileye çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden Vali Yavuz, şehidin eşi ve çocuklarının hal ve hatırını sorarak, ayaküstü sohbette bulundu.

 

Aynı mahallede ikamet eden Şehit Yalçın Yamaner’in ailesine de ziyaret eden Vali Yavuz, şehidin eşi Hacer Yamaner ve çocuklarının bayramını kutladı. Daha sonra sırasıyla Şirineveler mahallesinde ikamet eden Gazi Uzm. Çvş. Olgun Gülmez’i, Karşıyaka mahallesinde ikamet eden Şehit Şenel Şahin’in eşi Ayten Şahin’i, aynı mahallede ikamet eden Şehit Birol Yavuz’un Hatice Yavuz’u, son olarak da Akyazı mahallesinde ikamet eden Gazi P. Uzm. Çvş. Mustafa Bahri Çağlayan’ı ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehit ve gazi ailelerinin bayramını kutladı. Ailelere, çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden Vali Yavuz, ailelerle kısa süreli sohbette bulunarak, hal ve hatırlarını sordu.

 

Şehit ve gazi aileleri ziyaretini tamamlayan Vali Seddar Yavuz, konutuna dönerken sahilde karşılaştığı 65 yaş üstü vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin de bayramını kutladı. 65 yaş üstü vatandaşlarla ayaküstü kısa süreli sohbette bulunan Vali Yavuz, yaşlılara koronavirüs günlerinin nasıl geçtiğini sordu.

 

Anahtar Kelimeler : Vali, Yavuz, Şehit, ve, Gazi, Ailelerinin, Bayramını, Kutladı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız