HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mayıs 2020 Çarşamba Saat: 11:34

TAYFUN GÜRSOY’DA SİL BAŞTAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin önemli çekim merkezlerinden biri olan Tayfun Gürsoy Parkı’nı sil baştan yenilemek için yoğun bir çalışma yürütüyor.
TAYFUN GÜRSOY’DA SİL BAŞTAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin önemli çekim merkezlerinden biri olan Tayfun Gürsoy Parkı’nı sil baştan yenilemek için yoğun bir çalışma yürütüyor.

1995 yılında yapılan çalışmayla moloz dökülen bir mekândan, sahil olarak vatandaşların hizmetine sunulan bir yaşam alanına kavuşturulan Tayfun Gürsoy Parkı, yapılacak çalışmayla estetik ve modern bir görünüm kazanacak.

Çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Tayfun Gürsoy Parkı’nı pandemi sonrasında kullanılabilecek şekilde hazırlıyoruz. Yapacağımız çalışmalarla Avrupa şehirlerini sollayacağız,  bizi örnek alacaklar” dedi.

“BURAYI GÜZEL BİR ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi, yapacağı çalışma ile Vali Konağı ve Mostar Köprüsü arasında yer alan alanda istinat duvarı başta olmak üzere kaldırım, yürüyüş yolu, aydınlatma, kent mobilyaları ile çocuk oyun gruplarını tamamen yenileyecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güler, “Altınordu ilçemiz için hazırladığımız prestij projelerden biri olan çalışma kapsamında Tayfun Gürsoy Parkı’nı baştan aşağıya yeniliyoruz. 900 metre uzunluğundaki duvar başta olmak üzere kaldırımları, kent mobilyalarını ve çocuk oyun gruplarını yenileyeceğiz.

Yapacağımız çalışma ile burayı misafirlerimiz ve halkımız için çok güzel bir çekim merkezi haline getireceğiz. Salgın sonrası kullanılabilecek şekilde hazırladığımız bu alanın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi olarak 214 ayrı noktada da çalışma yürütüyoruz. Hayata geçireceğimiz çalışmalarla Avrupa şehirlerini sollayacağız, bizi örnek alacaklar” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : TAYFUN, GÜRSOY’DA, SİL, BAŞTAN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız