HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Mayıs 2020 Perşembe Saat: 11:21

LİGLERİN ‘KESİN’ KADERİ NETLEŞİYOR

Koronavirüs nedeniyle ertelenen liglerin ‘Kesin’ kaderi bugün netleşecek.
LİGLERİN ‘KESİN’ KADERİ NETLEŞİYOR

Koronavirüs nedeniyle ertelenen liglerin ‘Kesin’ kaderi bugün netleşecek.

                Bilindiği gibi TFF Başkanı Nihat Özdemir, daha önce  konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bundan önce TFF yönetiminin açıkladığı Süper Lig'in 12 Haziran'da başlamasıyla ilgili 18 kulübün tam desteğiyle karar almış bulunuyoruz. Bununla ilgili Türkiye'deki şartların değişimini göz önünde bulunarak kesin tarihimizi 28 Mayıs'ta yapacağımız basın toplantısıyla kamuoyuna açıklama üzere anlaşmaya vardık.”

Bu arada 2020-2021 sezonunda rezerv ligin başlayacağını altını çizen Başkan Özdemir, daha sonra şunları vurguladı:

"Gelecek yıl geçen yıl kaldırdığımız 21 yaşaltı liginin yerine kurmayı düşündüğümüz rezerv ligi kuramamamıştık. İnşallah 2020-2021 sezonunda rezerv ligin başlaması konusunda bütün Kulüpler Birliği üyeleriyle anlaştık. Bu konuda da çalışmalara başlayacağız.”

Ligleri oynayarak bitirme konusunda kulüplerle fikir birliğine vardıklarını dile getiren Başkan Özdemir, sözlerini şöyle noktaladı:

"Koronavirüsle mücadelede başarılıyız. Dünyada örnek bir ülkeyiz. 12 Haziran'da başlayacağımız Süper Lig, 19 Haziran'da başlayacak TFF 1. Lig ve 18 Temmuz'da başlayacak TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig ileBölgesel Amatör Liglerde de kulüplerimiz gereken hassasiyeti gösterecek, tedbirleri alacaklar. Herhangi bir futbolcumuz veya futbol adamımız herhangi bir rahatsızlığa yakalanmadan bu süreci götürmek için gerekli çalışmaları yapacaklar. Pandemi konusunda başarıya ulaşan Türkiye, futbol konusunda da başarıya ulaşacak. Ligleri oynayarak sonlandırmak için elimizden gelen her türlü çabayı gösterme konusunda bütün kulüplerle fikir birliğine vardık."

Öte yandan Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil’de yaptığı açıklamada, "Beklentimiz liglerin hayırlısıyla başlaması" dedi.

Başkan Sepil daha sonra şunların altını çizdi:

"Beş oyuncu değiştirme konusunda bir çalışma yapıldığı bilgisi verildi. TFF'nin Avrupa liglerinde olduğu gibi 5 oyuncu değişikliği konusunda çalışma yapılıyor.

Süper Ligin 12-13-14 Haziran'da başlatma planının daha önce açıkladı. Bu konuda tüm kulüplerin görüşünü aldık. Sağlık koşullarının el vermesi şartıyla 18 kulüp de liglerin başlamasını desteklediğini beyan etti. Söz konusu tarihte başlamamasıyla ilgili senaryoda pandemi çok yakından izleniyor. Ülkemizde bu konu çok iyi gidiyor. Beklentimiz bu iyi gidişin devam etmesi ve liglerin hayırlısıyla başlaması.”

İkinci konu da seyahatler. Deplasmana gidecek takımlar var. Seyahat koşullarının da 12 Haziran'a kadar oluşması gerekiyor. Biz, Federasyon Başkanı'mızdan nihai kararı ne zaman vereceklerini sorduk. Kendisi de 12 Haziran'dan 2 hafta önce son kararın açıklanacağını söyledi."

 

Anahtar Kelimeler : LİGLERİN, ‘KESİN’, KADERİ, NETLEŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız