HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Mayıs 2020 Perşembe Saat: 11:26

SOKAK HAYVANLARINA MAMA DESTEĞİ

Sokağa çıkma yasağı sadece insanları değil sokak hayvanlarını da olumsuz etkiliyor. Fatsa ilçesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle Fetiye Tepecik Fatsa Belediyesi’nden aldığı mama desteğiyle gönüllü olarak sokak hayvanlarının bak
SOKAK HAYVANLARINA MAMA DESTEĞİ

Sokağa çıkma yasağı sadece insanları değil sokak hayvanlarını da olumsuz etkiliyor. Fatsa ilçesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle Fetiye Tepecik Fatsa Belediyesi’nden aldığı mama desteğiyle gönüllü olarak sokak hayvanlarının bakımını gerçekleştiriyor.

  Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle Bolaman mahallesindeki sokak hayvanlarına mama bırakan Fetiye Tepecik örnek bir davranış sergiledi.

“FATSA BELEDİYESİ BENDEN ÖNCE DAVRANDI””

Fetiye Tepecik yaklaşık 1.5 yıl önce Ekolojik Yaşam Derneği kurduklarını belirterek, “Ekolojik Yaşam sokak hayvanlarını da içeriyor. Biz de bu anlamda soak hayvanlarını besliyoruz. Bu arada maddi sıkıntı da yaşıyoruz. Bu anlamda maddi desteğe de ihtiyacımız var.

Ben maddi destek için Fatsa Belediyesi’ne baş vuracaktım fakat belediye benden önce davrandı. Ben insanlardan maddi destekten daha çok sokak hayvanlarına acımasız davranmamalarını istiyorum. Ben burada ilk başta çok sıkıntı yaşamıştım ama insanlar şimdi sokak hayvanlarının zararsız olduklarına alıştılar. Kendileri yardım yapamasalar da bana engel olmuyorlar. İnsanlar evlerinin önüne mutlaka bir kap bir şey koysunlar onlar bir şekilde yer doyarlar.” dedi.

Anahtar Kelimeler : SOKAK, HAYVANLARINA, MAMA, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız