HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Mayıs 2020 Cumartesi Saat: 11:11

VATANDAŞLARA SECCADE HEDİYE EDİLDİ

Camilerdeki kısıtlamaların kalkmaya başlamasından tüm yurtta açık alanlarda cemaatle birlikte ilk Cuma namazı kılındı. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin talimatlarıyla, yayınlanan genelgelere istinaden tüm tedbirleri alan Gülya
VATANDAŞLARA SECCADE HEDİYE EDİLDİ

Camilerdeki kısıtlamaların kalkmaya başlamasından tüm yurtta açık alanlarda cemaatle birlikte ilk Cuma namazı kılındı. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin talimatlarıyla, yayınlanan genelgelere istinaden tüm tedbirleri alan Gülyalı Belediyesi açık alanda gerçekleşecek namaz öncesinde seccadesi bulunmayan vatandaşlara seccade dağıtımında bulundu.

AÇIK ALANDA TEDBİRLERE UYULDU

Salgın sebebiyle sağlık ve hijyen konusunda önceden belirlenen açık alanlarda üst düzey tedbirlerin alındığı Cuma namazı öncesinde vatandaşlara maske dağıtımı, dezenfektan uygulaması gerçekleştirilirken, seccadesi bulunmayan vatandaşlarımıza da belediyemiz tarafından seccade hediye edildi. Eksiksiz bir şekilde Cuma namazını eda ettiklerini belirten Başkan Tepe, “Haftalar sonra vatandaşlarımızla birlikte namaz kılmanın manevi güzelliğini yaşadık. Belediye olarak yayınlanan genelgelere istinaden dünden bu yana yoğun bir çabayla Cuma namazı öncesi alınacak tedbirleri ivedilikle yerine getirerek vatandaşlarımızın sağlığını koruma noktasında gerekli çalışmaları tamamladık. Bugün de olası eksiklikleri giderecek hazırlıklarımızı tamamlayarak günün maneviyatına uygun bir şekilde haftalar sonra ilk Cuma namazımızı kıldık. Rabbim salgından kurtulup saflarımızı sıklaştırarak eski günlerdeki gibi yan yana olmayı hepimize nasip etsin” dedi.

CAMİLERE SECCADE TEMİNİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kısıtlamaların kaldırılmasına yönelik olarak açıklanan camilerin öğle ve ikindi vakitlerinde ibadete açılması noktasında da çalışmalara başlayan Gülyalı Belediyesi, hijyen çalışmalarına ağırlık kazandırıyor. Camiler de dezenfekte çalışmalarını sıklaştıran ekipler, ilçe genelindeki camilerde de seccade temininde bulunarak seccadesi bulunmayan vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirmeleri konusunda eksiklikleri giderdi.

 

Anahtar Kelimeler : VATANDAŞLARA, SECCADE, HEDİYE, EDİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız