HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Haziran 2020 Pazartesi Saat: 10:58

“İKLİMLER DEĞİŞMESİN “ DEDİLER UZAKTAN EĞİTİMLE PROJELERİNE DEVAM ETTİLER

Şehit Ümit İnce Anaokulu Şirinler sınıfı öğle grubu öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Y
“İKLİMLER DEĞİŞMESİN “ DEDİLER UZAKTAN EĞİTİMLE PROJELERİNE DEVAM ETTİLER



Şehit Ümit İnce Anaokulu Şirinler sınıfı öğle grubu öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Yasemin BUZKUŞ “Artık Materyallerin Serüveni “ e Twinning projesini pandemi nedeni ile evde uygulamaya devam ediyorlar.

Projemiz 54 öğretmenin katılımıyla kurulmuş olup ; Arnavutluk  , Kuzey Makedonya , Romanya  gibi ülkelerinde katılımıyla devam etmektedir. Projeye başladığımız zamandan itibaren tek hedefimiz öğrencilere ve ailelerine atıkları dönüştürmeyi ve bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmaktır.

Şehit Ümit İnce Anaokulu Şirinler sınıfı öğle grubu öğretmeni Yasemin BUZKUŞ ve öğrencileri “Artık Materyallerin Serüveni “ e Twinning projelerine ailelerinin de katılımıyla evde de devam ediyorlar. Atıkları dönüştürme , yeni ve kullanılabilir ürünler oluşturma çabası ile oldukça güzel ürünler ortaya koyarak evde ki zamanlarını da eğlenceli bir şekilde geçirdiler. Atık materyallerden kostümler hazırlanarak okulda yapılamayan sergilerini online sergiye dönüştürdüler. Karışık ülke takımlarının eşleşmeleri sonucu gruplar arasında oldukça renkli ve yaratıcı çalışmalar velilerin de desteği ile uzaktan eğitim ile yapıldı. Atık kutular boyanarak çiçekler dikildi ve balkonlar renklendirildi. Minikler ailelerin desteği ve öğretmenlerinin gayreti ile proje etkinliklerini uzaktan eğitim ile tamamladılar. Yaratıcılık düzeylerinin en yoğun olduğu bu yaş grubunda öğrenciler hem geri dönüşümün önemini ,  hem de bir ürün oluşturmanın sevincini yaşadılar. 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız