HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Haziran 2020 Salı Saat: 12:56

KORKMAZ: KAHVEHANELERDE OYUN YOKSA NEDEN AÇIYORUZ

  Ordu Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Korkmaz, kahveci esnafın yeniden karantinaya alındığını belirterek, “1 Haziran itibarıyla açılmasına karar veriliyor ama içerisinde okey, iskambil, tavla oyunlarının oynanmasına ya
KORKMAZ: KAHVEHANELERDE OYUN YOKSA NEDEN AÇIYORUZ

 

Ordu Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Korkmaz, kahveci esnafın yeniden karantinaya alındığını belirterek, “1 Haziran itibarıyla açılmasına karar veriliyor ama içerisinde okey, iskambil, tavla oyunlarının oynanmasına yasak geliyor. Kahvehanelerimizde bu oyunlar oynanmayacaksa neden açıyoruz?” dedi.

Korkmaz, “O zaman esnaflarımız kahvehanelerini kapatsın çay ocakları açık kalsın. Kapat dediniz 2.5 ay kapattık. Yine kapat deyin yine kapatırız” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Kahvehaneleri açın ancak oyun vermeyin dediğinizde hiç açmamızın bir anlamı yok diyen Korkmaz, “Üç aydır kapalı olan bir mekanın açılması bile büyük bir maliyet bu esnaf nasıl bu yükün altından kalkacak hakkımızda karar verenler lütfen bu kararları bir daha gözden geçirin bir tarihi yok etmektesiniz. Hiç açmayalım açtığımızda kahveci gibi açalım biz Ordu Esnafları olarak Ordu’da hiç bir yerden esnafımıza destek göremedik bu destek sırası mutlaka Esnaf ve Sanatkarlara gelecektir.

Bundan 2 hafta önce AVM' lerin açılmasına izin veriliyor ve Türkiye'de bir günde AVM' lerde milyonlarca insan her türlü giyim eşyasına temas ediyor ve giyiniyor. Ama ne yazık 600 yıllık kahvehane kültürü olan bir milletin kahvehaneleri 1 Haziran itibarıyla açılmasına karar veriliyor ama içerisinde okey, iskambil, tavla oyunlarının oynanmasına yasak geliyor” diye konuştu.
        

 

Anahtar Kelimeler : KORKMAZ:, KAHVEHANELERDE, OYUN, YOKSA, NEDEN, AÇIYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız