HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Haziran 2020 Cumartesi Saat: 09:38

19 İLÇEDE YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu ile birlikte Altınordu ilçesinde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ile Karapınar Mekanik Ayrıştırma Tesisi’nde incelemeler
19 İLÇEDE YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu ile birlikte Altınordu ilçesinde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ile Karapınar Mekanik Ayrıştırma Tesisi’nde incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgi aldı.

“EKİPLERİMİZİ ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM”

Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu’nun 19 ilçesinde yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyleyen Genel Sekreter Coşkun Alp “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in projelerini hayata geçirmek için ekiplerimiz sahada özverili şekilde çalışma yürütüyor. Bizler de yapılan ve planlanan çalışmaları yakından takip ederek projelerin sıfır hata ile ilimize kazandırılması için çaba gösteriyoruz. Bunun haricinde daha önce kullanıma alınan tesislerimizde sistemin rutin işlemesi ve çalışmalarda aksaklık olmaması için denetimlerimizi ilgili daire başkanlarımız ile yerinde yapıyoruz. Tüm amacımız Büyükşehir’e yakışan çalışmaları ortaya çıkartmaktır. Bu vesileyle bugün Altınordu ilçemizde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ile Karapınar Mekanik Ayrıştırma Tesisi’nde incelemelerde bulunduk. Öncelikle, Can dostlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamalarını sağlamak için hassasiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Karapınar mahallemizde bulunan Mekanik Ayrıştırma Tesisi’nde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgi aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız büyük hassasiyetle devam ediyoruz.  Korona Virüs sürecinde ekiplerimizin gösterdikleri hassasiyet nedeniyle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : 19, İLÇEDE, YOĞUN, ŞEKİLDE, ÇALIŞIYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız