HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Haziran 2020 Cumartesi Saat: 09:39

ORDU’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezleri ve mahalle grup yollarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Kızılhisar, Yağızlı, Günören Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çal
ORDU’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezleri ve mahalle grup yollarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Kızılhisar, Yağızlı, Günören Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması başladı.

Ordu’da, ilçe ve mahalle yollarının standardı yüksek konforlu bir yapıya dönüşmesi için başlatılan asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 19 ilçede yürüttükleri faaliyetler ile sorunlara neşter atıyor. Altyapı ve zemin iyileştirmelerinin yapıldığı yollar, büyükşehir belediyesinin kendi ürettiği asfalt ve personelleriyle sıcak asfaltla buluşuyor.

“GÜNEŞİ GÖRDÜĞÜMÜZ HER GÜN GAZA BASIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesine bağlı Kızılhisar, Yağızlı, Günören Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, toplam 6 kilometre uzunluğundaki güzergahın, 2 kilometrelik bölümünün sıcak asfalta kavuştuğunu söyledi. 19 ilçede ulaşım altyapısına yönelik çalışmalarda gaza bastıklarını belirten Başkan Güler, “Karadeniz çok yağış alan bir bölge. Ordu ilimizin ortalaması ise birçok ilimizden fazla. O yüzden işi sıkı tutuyoruz. Güneşi gördüğümüz her gün, sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarında gaza basıyoruz” diye konuştu.

KIZILHİSAR, YAĞIZLI, GÜNÖREN YOLU, SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Altınordu ilçesine bağlı Kızılhisar, Yağızlı, Günören Mahallesi Grup Yolu’nda başlatılan sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Üç mahalleye direk, birçok mahalleye ise dolaylı olarak hizmet veren bu yol, bölge halkı için çok önemliydi. Bizlerden asfalt talepleri olmuştu. Yaptığımız değerlendirmeler sonrası çalışmaları başlattık. 6 kilometrelik güzergâhta, 2 kilometrelik kısmı sıcak asfaltla buluşturduk. Ekiplerimizin bölgede yoğun ve hummalı bir çalışması var. Kısa süre içerisinde kalan 4 kilometrelik bölümü de sıcak asfalta kavuşturup, vatandaşlarımızı konforlu bir yol ile buluşturacağız” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, ASFALT, SEFERBERLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız