HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Temmuz 2020 Perşembe Saat: 10:43

“ORDU’YU ALTIN KENT YAPACAĞIZ”

BAŞKAN TÖREN, ÇOK İDDİALI KONUŞTU:
“ORDU’YU ALTIN KENT YAPACAĞIZ”

Altınordu İlçe Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Aşkın Tören Başkanlığında toplanan Meclis üyelerine COVİD-19 döneminde 4 aylık yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Gündem maddelerine geçmeden meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Aşkın Tören, bu sıkıntılı süreçte Bin 300 belediye arasında borçlanmadan süreci en iyi şekilde geçirmeye devam ettiklerini söyleyerek, partisinin ve muhalefet meclis üyelerinin de süreçte sağladıkları katkı ve destekleri için de teşekkürlerini iletti.

“ORDU’YU ALTIN KENT YAPACAĞIZ”

Başkan Tören, Mart ayından bu yana A’dan Z’ye yapılan bütün hizmet ve sosyal yardımlara dikkat çekerek; “Altınordu Belediyemiz, Türkiye genelinde yaklaşık Bin 300 belediye içerisinde örnek bir belediye olma başarısını göstermiştir. Bunu da hem muhalefet hem de kendi meclis üyelerimizle birlikte ortaya koyduğumuz birlik ve beraberlik sayesinde elde ettik. Yaptığımız örnek dayanışma sonucu hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

2018 yılında borç yükü ile aldığımız belediyemizi bugün borçlarını ödeyerek artılara kadar çıkarmayı başardık. Bünyemizde bulunan başta ORBEL olmak üzere diğer iştiraklerimizle birlikte istihdama katı, üretime destek ve Altınordumuzu Altın Kent yapma yolunda azimle ilerleyeceğiz” dedi.

“KADIN VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ KURACAĞIZ”

Altınordu’da, Kadın ve Aile Danışma Merkezi ile Hayvan Hastanesi çalışmalarına da hız verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Tören; “Altınordu ilçemizde bu sene Kadın ve Aile Danışma Merkezi kuracağız. Yetiştirebilirsek Hayvan hastanesini de hayata geçireceğiz. Yetişmezse bu hizmeti de 2021 yılında mutlaka hayata geçireceğiz. Buna benzer birçok programımızı da yine 2020 ve 2021 yılları içerisinde tamamlayarak Altın Kent projemize de hayata geçirmiş olacağız.

“KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖNEM VERİYORUZ”

Bu proje içerisinde Kentsel Dönüşüm projesine de ayrı bir önem vermekteyiz. Kentsel Dönüşüm projeleri ile de ilimizin kalkınma hamlelerine böylece katkı sağlamaya da devam etmiş olacağız. Bütün bu süreçte bizlerden desteğini de hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e de şahsım ve meclis üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Önümüzde ki süreçte de birlik ve beraberliğimizin, dayanışmamızın daha da pekişeceğine inanıyor, hepinize tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Tören’in konuşmalarının ardından gündem maddeleri okunarak oylamaya sunuldu. Gündem maddelerinin okunmasının ardından ise Belediye bünyesinde yeni yapılan atamalar meclis üyelerine bilgi olarak aktarıldı. (Haber: Şafak DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : “ORDU’YU, ALTIN, KENT, YAPACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız