HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Temmuz 2020 Pazartesi Saat: 10:24

PAZAR; “GEREĞİ YAPILDI, YARGI GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ DESİN”

İYİ Parti Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri Şenol Pazar ve Zafer Akdoğan, AK Parti İstanbul Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Hamza Gönenç hakkında suç duyurusunda bulundular. İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet başsavcılığına
PAZAR; “GEREĞİ YAPILDI, YARGI GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ DESİN”

İYİ Parti Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri Şenol Pazar ve Zafer Akdoğan, AK Parti İstanbul Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Hamza Gönenç hakkında suç duyurusunda bulundular.

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet başsavcılığına gönderilmek üzere Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçelerini veren Pazar ve Akdoğan, suça konu eylemleri gerçekleştiren şüpheli Hamza Gönenç hakkında yapılacak soruşturma sonucunda TCK’nın ilgili maddesi uyarınca cezalandırılması talebinde bulundular.

AK Parti Küçükçekmece meclis üyesi Hamza Gönenç, kendisine ait Facebook sayfasından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alarak yaptığı paylaşımı, partilerine karşı bir hakaret suçunun işlendiğine dikkat çeken Meclis Üyesi Şenol Pazar; “Gereği yapıldı. Suç duyurusunda bulunduk. Bundan sora yargı "gereği düşünüldü" desin ve adil kararını versin” dedi.

Ordu Adliyesi önünde iddia edilen suç ile ilgili değerlendirme yapan Şenol Pazar; “İYİ Parti; Türk siyasetinde, kurulduğundan beri terör örgütlerine karşı net tavrı olan, tüm vatandaşlarımıza kapılarına sonuna kadar açarken, Türk devletine ve bayrağına karşı olan herkesi kırmızı çizgisi kabul eden bir partidir.

İYİ Parti’nin, Genel Başkanı Sn.Meral Akşener’in terör örgütü üyelerinin fotoshop uygulamasıyla bir araya getirildiği bir resimde, yer alması tüm İYİ Parti camiasını derinden üzmüştür. Bu fotoshop İYİ Partiye gönül vermiş milyonlarca insanı üzdüğü gibi, sağduyulu birçok vatandaşında tepkisini çekmiştir.

Şüpheli Ak Parti Belediye Meclis üyesinin yapmış olduğu ahlak dışı bu paylaşımı ile İYİ Parti Genel Başkanı Sn.Meral Akşener’e alenen hakaret ettiği aşikardır. Ve yine şüphelinin paylaşımının başlığında yazdığı "BUNLARI VE SEVENLERİNİ AHİRETTEDE AYIRMA…” ibaresi ile aynı hakareti sevenlerine ve yol arkadaşlarına karşı da işlemiştir” diye konuştu.

Meclis Üyesi Zafer Akdoğan ise yaptığı açıklamada; “Şüpheli bu suçu, İYİ Parti Genel Başkanı Sn.Meral Akşener’e karşı alenen işlenmesinin yanında, İYİ Partinin kuruluşundan beri Sn. Genel Başkanın yanında olan ve onu destekleyip sevenlerden olan şahsımız aleyhine de zımni hakaret suçunu (ima yoluyla)  işlemiştir. Öyle ki; terör örgütlerine karşı olan ve bunu her platformda dile getiren vatandaşlarız ve aynı zamanda İyi Partinin Belediye Meclis Üyeleriyiz.

Yukarıda izah ettiğim hususlardan anlaşılacağı üzere söz konusu paylaşım hakaret içerikli olup, gerek sosyal medyada gerek ise de basında yüzlerce kişi tarafından görülmüş ve etkileşime girmiştir. Bu durum İYİ Parti üyesi ve Belediye Meclis Üyeleri olan ve Sn. Genel Başkanımı seven şahsımızın onur, şeref ve saygınlığını rencide etmiştir. Şüphelinin cezalandırılmasını isteme zorunluluğu hasıl olmuştur” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız