HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Temmuz 2020 Salı Saat: 09:58

ADIGÜZEL; “ÇOKLU BAROYU ÖNERENE BAK”

Çoklu baro sistemini getiren teklifin görüşüldüğü Adalet Komisyonu’nda söz alan CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, çoklu baro sisteminin bir FETÖ projesi olduğunu söyleyerek Erdoğan’a çağrıda bulundu ve dedi ki: “Sayın E
ADIGÜZEL; “ÇOKLU BAROYU ÖNERENE BAK”

Çoklu baro sistemini getiren teklifin görüşüldüğü Adalet Komisyonu’nda söz alan CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, çoklu baro sisteminin bir FETÖ projesi olduğunu söyleyerek Erdoğan’a çağrıda bulundu ve dedi ki: “Sayın Erdoğan Fetö’cüleri uzaklarda aramayın, bu projeyi önünüze kim getirdi ise onu araştırın.”

Konuşmasına 2010 ve 2017 referandumlarında AKP’nin billboardlarından alınmış iki resim göstererek sözlerine başlayan Adıgüzel şunları ifade etti: “Buradan okumak istiyorum: ‘Tarafsız ve bağımsız yargı için evet diyorum.’ ‘Bağımsız ve tarafsız yargı için evet diyorum.’ Yani bir tane harfi değişik değil, aynı şey. Yani yedi yılda geldiğiniz nokta bundan ibaret.

Çünkü sorunları çözmek yerine her gün daha fazla derinleştiriyorsunuz. Çünkü getirilen teklifleri bir ihtiyaçtan hasıl olmak üzere getirmiyorsunuz, birilerinin veya belli çevrelerin yönlendirmesi ve siparişiyle paketleyip önümüze koyuyorsunuz.

Yargıda yaptığınız zorlama kararlar sonra sizin de başınıza bela oluyor. Mesela, bir İstanbul ikinci seçimi var, yani bir zarftan çıkan 4 oydan sadece 1 tanesinin geçersiz sayılmasıyla ilgili bu konu artık fıkralara konu oldu, yediden yetmişe herkes bunu konuştu. Müsebbibi sizsiniz. Size, bir şey sağladı mı? Sağlamadı, eksi 800 binle cevabını aldınız.

Şimdi buradan tüm samimiyetimle Sayın Erdoğan’a bir uyarı yapmak istiyorum, bu teklifin altında imzası olan milletvekili arkadaşlarımızı ya da “Gittik sahada görüştük, çalıştık.” deyip teknik çalışma yapan milletvekili arkadaşlarımızı kastetmiyorum.

Sayın Erdoğan, bu teklif fikrini, bu projeyi sizin önünüze kim getirmiş ve sizi kim ikna etmiş ise onun FETÖ’yle iltisakını araştırın. İyi niyetle söylüyorum: FETÖ’yü uzakta aramayın, çevrenizde size bu teklifi getirende arayın.”

Anahtar Kelimeler : ADIGÜZEL;, “ÇOKLU, BAROYU, ÖNERENE, BAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız