HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Temmuz 2020 Çarşamba Saat: 11:02

FATSA VE PERŞEMBE’DE SICAK ASFALT SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ve Perşembe ilçelerinin dört mahallesini birbirine bağlayan grup yolunu sıcak asfalta kavuşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sıcak asfaltı tamamlanan güzergahta, bu hafta içeris
FATSA VE PERŞEMBE’DE SICAK ASFALT SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ve Perşembe ilçelerinin dört mahallesini birbirine bağlayan grup yolunu sıcak asfalta kavuşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sıcak asfaltı tamamlanan güzergahta, bu hafta içerisinde çizgi ve trafik levhaları çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Ordu’da, ilçe merkezleri ve mahalle grup yollarındaki güzergahlarda asfalt seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yaptığı çalışmalarla, altyapısı tamamlanan yolları asfalt ve beton yollarla buluşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa, Yalıköy Köseli mevkii ve Perşembe, Kutluca, Sırakovancı mahallelerini birbirine bağlayan grup yolundaki sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

VATANDAŞLAR TOZDAN VE ÇAMURDAN KURTULDU

İki ilçe, dört mahalleye hizmet verecek olan yolla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “5 bin 750 metre uzunluğundaki bu güzergah, mahalle grup yolu olması nedeniyle çok önemliydi. Bu anlamda bir örnek vermek gerekirse, 33 ticari taksi ve 23 ticari minibüsün çalıştığı bir yol. Yaz aylarında karayolları gibi yoğunluğu olan yolu sıcak asfaltla buluşturup, vatandaşımızı tozdan ve çamurdan kurtarmış olduk. Bu hafta içerisinde yolda, çizgi ve yönlendirme tabelalarıyla ilgili çalışma başlatacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

KİBAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçede gerçekleşen bütün çalışmalarda olduğu gibi Yalıköy mahallesi Köseli-Sırakovancı-Kutluca-Perşembe grup yoluna ve İçme suyu arıtma tesisinin yapılmasına destek ve katkı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti. Kibar açıklamasında, ““Bu yol bölge halkı için çok önemliydi ve uzun süredir vatandaşlarımız burada tozdan çamurdan şikâyetçiydi. 15 gün gibi kısa bir sürede buradaki sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Yalıköy ve çevre halkına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yalıköy Mahallesi Muhtarı Mahmut Memiş de yollarının sıcak asfalta kavuşmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade ederek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.  

 

Anahtar Kelimeler : FATSA, VE, PERŞEMBE’DE, SICAK, ASFALT, SEVİNCİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız