HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Temmuz 2020 Perşembe Saat: 10:12

FATSA’DA YOL ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kırsal mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 1. Bölge Şefliği Beyceli mahallesi Kuz mevkiinde 2 gün süren çalışma ile 20 metre uzunluğunda taş tahki
FATSA’DA YOL ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kırsal mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 1. Bölge Şefliği Beyceli mahallesi Kuz mevkiinde 2 gün süren çalışma ile 20 metre uzunluğunda taş tahkimat çalışması gerçekleştirilirken Kösebucağı mahallesi Fatih, Müezzinoğlu, Yavuzselim ve Arpalık mahallesi bağlantılarında 2 gün süren çalışma ile 15 kilometre kanal temizliği ve reglaj çalışması gerçekleştirdi.

 

 Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2. Bölge Şefliği ekipleri ise Kayaköy mahallesi Ortaoba mevkiinde 1 kilometre kanal temizliği ve reglaj çalışması gerçekleştirirken Kavraz mahallesi Yaranoğlu mevkiinde de 700 metre yol genişletme çalışması başlattı. Yaranoğlu mevkiinde 4 gün önce başlayan yol genişletme çalışmasının hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kırsal mahallelerde yaz aylarında aşırı yağışlardan etkilenmemek için yol kenarlarında kanal temizliği çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, “Ekiplerimiz bu çalışmaları yaparken vatandaşlarımızdan da bahçelerinden çıkardıkları çalıları ve yabancı otları kanallara atmamalarını rica ediyoruz. Ekiplerimiz diğer yandan program dahilinde öncelik sırasına göre yol genişletme çalışmalarına da hız vermiş durumda.” dedi.

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, YOL, ÇALIŞMALARI, TAM, GAZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız