HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Temmuz 2020 Cuma Saat: 09:24

“SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, son gelişmelerle ilgili olarak spor kamuoyuna değerlendirmelerde bulundu.
“SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur,  son gelişmelerle ilgili olarak spor kamuoyuna  değerlendirmelerde bulundu.

                Bodur’un yazılı olarak  yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Hafta başı Ordu’ya gelerek Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımla gelişmeleri ve yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdik.

                52 ORDUSPOR FK olarak sizler aracılığı ile spor kamuoyuna bu değerlendirmelerimizi ve gelişmeleri paylaşmak istiyorum.

                Pazartesi akşamı Yönetim Kurulu ile toplantı yaparak transfer komitesini belirledik. Transfer Komitesi olarak ben, 2. Başkan Bahtiyar Köksal, Yönetim Kurulu Üyemiz Önder Okur, Teknik Direktörümüz Sinan Bayraktar, İdari Menajerimiz Berk Karamustafa, Genel Müdürümüz Hüseyin Yüce’den teşekkül etmiştir.

İdari Menajerimiz Sayın Dursun Karamustafa sağlık nedenleri ile bu görevinden affını istemiştir. Kendisine vermiş olduğu tüm hizmetlerinden ötürü şahsım ve kulübüm adına şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Yerine İdari Menajer olarak Berk Karamustafa ile görüşüp anlaştık. Kendisine bu zor görevinde başarılar diliyoruz.

                Teknik Direktörümüz Sinan Bayraktar’la yeni dönem hedeflerimizi ve politikalarımızı belirledik. İç ve dış transferde teknik heyetin çalışma kadrosunu tespit etmek, belirlemek tamamen Sinan Bayraktar’a verilmiştir. Yönetim ve transfer komitesi bu belirlemeler ve tespitler doğrultusunda hareket edecektir.

Salı günü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler ile uzun ve faydalı görüşmeler yapıp,  kendilerine 52 ORDUSPOR FK formamızı takdim ettik. Kendilerine şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum.

Çarşamba sabahı Yönetim Kurulum, Teknik ve İdari heyetim ile birlikte Ordu’muza yeni atanan Valimiz Sayın Tuncay Sonel’i ziyaret ettik. Konuşmalarımızda Sayın Valimizin sporla iç içe olduğunu, Kaymakamlık ve Valilik görevlerinde ilçelerin ve İl’in spor kulüpleri ile birlikte yaptıkları çalışmaları dinledikçe, 52 ORDUSPOR FK olarak belirlediğimiz şampiyonluk hedefinde, bizlerin en büyük destekçisi olacağına inancımız pekişti. Bilgisinden, çevresinden ve tecrübesinden faydalanacağız. Ordu ve 52 ORDUSPOR FK olarak Sayın Valimizin büyük bir şans olduğuna inanıyoruz. Konuşmalarımızda bilhassa İlimizin spor gelişmeleri hakkında donanımlı ve bilgi sahibi olduğunu gördük. Bundan çok mutlu olduk. Kendilerine 52 ORDUSPOR FK formamızı hediye ettik. 

                Sayın Valim Ordu’muza Hoşgeldiniz.

Şahsım ve Yönetim Kurulu adına başarılar diliyorum.

TFF Yönetim Kurulu olarak 2. ve 3. Liglerin statüsü belirlenmiştir. 2019-2020 Futbol sezonunda 3. Lig 1. Gurupta oynayan 52 ORDUSPOR FK’ nın ligde kaldığı tescil edilmiştir. Aralık/2019 da göreve geldiğimizde kamuoyuna söz verdiğimiz gibi ligde kaldığımız ve sözümüzü yerine getirdiğimiz için mutluyuz.

                2020-2021 futbol sezonunda 2. ve 3. Liglerin  18 Eylül 2020 tarihinde başlayacağı duyumlarını aldık. Tüm hazırlıklarımızı bu tarihe kadar bitirerek sezonu mutlak şampiyonluk parolası ve hedefiyle başlayacağız. Bu günden itibaren iç ve dış transfer çalışmaları başlayacaktır.

Şampiyonluk hedefinde birlik ve beraberlikleri sağladığımızda geçmişte neleri başardığımız hepimizin malumudur. Bu hedef ile Sayın Milletvekillerimizle, Sayın Valimizle, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Belediye Başkanlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Siz Sayın Basınımızla, İlçelerimizle, Ordu’da ve diğer illerdeki taraftarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde başaracağımıza inanıyoruz.

Sezon içerisinde oynamaya başlayacağımız yeni stadımızı sezon sonunda şampiyon olarak taçlandırmak istiyoruz. Sayın Basın Mensupları;

Gelişmeler sizler aracılığı ile kamuoyuna anında bilgilendirilecektir.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız