HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Temmuz 2020 Pazartesi Saat: 10:19

ŞENTÜRK “BEN HİZMET İÇİN ADAYIM”

Yaklaşan kongre sürecinde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Ordu İYİ Parti il başkan adayı İşadamı Ekrem Şentürk gazetemize verdiği röportajda siyaset yapmak için değil hizmet yapmak için aday olduğunu söyledi. Ülküc
ŞENTÜRK “BEN HİZMET İÇİN ADAYIM”

Yaklaşan kongre sürecinde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Ordu İYİ Parti il başkan adayı İşadamı Ekrem Şentürk gazetemize verdiği röportajda siyaset yapmak için değil hizmet yapmak için aday olduğunu söyledi.

Ülkücü hareketten geldiğini ve hala Ülkücü hareketin bir neferi olduğunu belirten Şentürk İYİ Partinin artık iktidara gelmesi gerektiğini söyleyerek herkesi İYİ Parti çatısı altına davet etti.

MEHMET KESKİN: Sayın Şentürk kendinizi biraz anlatabilir misiniz?

EKREM ŞENTÜRK: Gölköy doğumluyum. Eğitimciyim. Geçmiş dönemde gururla başladığım MHP siyasetinin içinde önemli görevler aldım. Gölköy MHP ilçe başkanlığı yaptım. Ülkü davasını kanımızın son damlasına kadar savundum. Arkadaşlarımla birlikte sıkıntılar çekmemize rağmen bu davadan hiç taviz vermedim. Bugün belki partimizi değiştirdik ama ülkücü anlayışımız ilk günden daha heyecanlı bir şekilde devam ediyor.

MEHMET KESKİN: MHP “den kopuşunuz nasıl oldu?

EKREM ŞENTÜRK: 2002 Yılında hükümet ortağıydık. Ancak ortada hiçbir şey yokken sayın Bahçeli erken seçim kararı aldı. Biz bunun yanlış bir karar olduğunu ifade ettik. Bu kararın MHP ye pahalıya mal olacağını belirttik. Ancak bizi dinlemeyi pek düşünmediler. Bizde MHP den istifa ettik. Sonuçta MHP seçim sonrası başarısız bir parti haline geldi. Mesela hükümet kurmadan önce Rahşan Ecevit’in MHP ile ilgili bir açıklaması vardı. Ben olsam bu açıklamadan sonra DSP ile hükümet kurmazdım. Ancak sayın Bahçeli yine de hükümette yer almayı tercih etti. Biz asla ödün vermeden ülkücü tavrımızı göstermeye devam ettik. Ayrılan arkadaşlarımızla yola çıktık ve bu yolda ilerlemeyi sürdürdük.

MEHMET KESKİN:  İYİ Parti Sürecine Geldiniz Sonra?

EKREM ASLANTÜRK: Evet. Çok değerli insanlar Türkiye’deki olumsuzlukları görüp ülkenin selameti adına yeni bir siyasi oluşum içine girdiler. Birbirinden değerli isimler vardı. Çoğu eski dava arkadaşlarımızda. Bende düşünmeden bu davaya İYİ Parti adı altında katkıda bulunmaya çalıştım. İYİ Parti artık Türkiye’nin gerçeklerini en iyi şekilde ortaya koyan vizyonu geniş bir siyasi parti haline geldi. Her seçimde hükümet olmak için güçlü bir ekip haline geliyoruz. Genel Başkanımız Sayın meral Akşener ve diğer yol arkadaşlarımızla Türkiye’yi içine düştüğü bu bunalımdan ancak İYİ Parti’in çıkarabileceğine inanıyoruz, inşallah çıkaracağız da.

MEHMET KESKİN: Neden İl Başkanlığı?

EKREM ŞENTÜRK: Öncelikle şunu belirteyim. Ben siyaseti hava olsun iş olsun diye yapmıyorum. Ben siyaseti ülkem ve milletime hizmet etmek için yapıyorum. Geçmişte de böyleydi bundan sonrada böyle olacaktır. İl başkanımız Çiğdem hanım bazı sebeplerden dolayı adaylıktan ayrılmak zorunda kaldı. Bu ulvi görev için bana teklif edildi. Görevden kaçmak olmazdı. Çok güzel projelerimiz var. Orduda İYİ Partiyi bir numara yapacak çalışmalarımız var. Halkımızı kucaklayacağız. Hep onların yanında yer alacağız. İYİ partililer bu yönetimin ne kadar farklı olduğunu göreceklerdir. Hayırlısıyla kongremizi yapalım. Ben tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın kazanan İYİ Parti olsun. Türkiye’nin bize ihtiyacı var. Millet bize güveniyor ve bizden umut bekliyor. Onların umutlarını boşa çıkarmayacağız. Partililerimize söz veriyoruz. Orduda gurur duyacağınız bir parti yönetimi mutlaka oluşacaktır. Kongremiz hayırlara vesile olsun inşallah…

Anahtar Kelimeler : ŞENTÜRK, “BEN, HİZMET, İÇİN, ADAYIM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız