HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Temmuz 2020 Pazartesi Saat: 10:23

“Hayalimiz Gerçekleşti.”

  MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt; Ayasofya büyük hayalimizdi, bu gerçekleşti. Bundan dolayı gurur duyuyoruz.” Dedi.  
“Hayalimiz Gerçekleşti.”

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt; Ayasofya büyük hayalimizdi, bu gerçekleşti. Bundan dolayı gurur duyuyoruz.” Dedi.

 

Geçtiğimiz gün ülke genelinde heyecanla beklenen son dakika Ayasofya kararı Danıştay tarafından açıklandı. 86 yıl sonra bu tarihi yapının ibadete açılmasında karar kılındı.

Yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada yankı uyandıran bu karar sonrası ibadete açılacak olan Ayasofya ile ilgili karara mutlu olduğunu söyleyen Enginyurt; “Ayasofya’nın açılması biz ülkücülerin 50 yıllık hayaliydi. Hayalimiz gerçekleşmiştir. Türk ve İslam âlemine hayırlı olsun. 250 milyonluk Türk âlemi, 1,5 milyar Müslüman âlemi bundan büyük bir onur ve gurur duymuştur. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Devlet Bahçeli’ye Cumhur İttifakına Ayasofya’nın açılmasından dolayı teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu. 

 

 

“Sorunlar Çözülecektir.”

Ayasofya konusunda yapılan tartışmaların gereksiz olduğunu hatırlatan Enginyurt, “Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethinden sonra camiye çevirdiği Ayasofya  24 Temmuz Cuma günü ibadete açılacaktır. .Ayasofya konusunun kimi çevrelerin zikrettiği gibi işsizlikle, pandemiyle yada diğer konularla ne ilgisi var? Ayasofya cami olarak ibadete açılmış. Diğer konular hükümetin yapması, çözmesi gereken sorunlar. Ayasofya gündemi değiştirmek yada saptırmak adına yapılmış bir hareket değildir. Ayasofya açıldı.

Gündem bitti. Ayasofya açılınca işsizlik ortadan mı kalkıyor? Pandemi ortadan kalkıyor mu Ayasofya açılınca? Ayasofya’nın açılmasıyla bu konuların hiçbir ilgisi yok. Bu Ayasofya’nın açılmasından rahatsız olanların kendi kendilerine yarattıkları gündemdir. Ülkemizin çözüm bekleyen sorunları çözülecektir. Çözülmeye devam edecektir. Ama Ayasofya büyük hayalimizdi, bu gerçekleşti. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. “diye konuştu. Haber/ Ufuk ERSOY

Anahtar Kelimeler : “Hayalimiz, Gerçekleşti.”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız