HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Temmuz 2020 Salı Saat: 10:16

VALİ SONEL’DE FAHRİ GAZETECİMİZ OLDU

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın, yönetim kurulu ve üyeleri, Vali Tuncay Sonel’e ziyarette bulunarak başarı dileklerini ilettiler. Ziyarette Başkan Aydın, Ordu Gazeteciler Cemiyeti rozetini Vali Sonel’e takarak Fahri Gazete
VALİ SONEL’DE FAHRİ GAZETECİMİZ OLDU

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın, yönetim kurulu ve üyeleri, Vali Tuncay Sonel’e ziyarette bulunarak başarı dileklerini ilettiler. Ziyarette Başkan Aydın, Ordu Gazeteciler Cemiyeti rozetini Vali Sonel’e takarak Fahri Gazeteci yaptı.

Valilik toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Sonel, Ordu’nun genel sorunları ve beklentileri konusunda da fikir alış verişinde bulunarak, gazetecilere de önemli mesajlar verdi. Karşılıklı istişarelerin ardından OGC Başkanı Recep Aydın ise yine geleneği bozmayan isim oldu.

Aydın, sohbetlerin ardından bugüne kadar görev yapan il valilerine yüklemiş olduğu misyonun aynısını bu kez de Vali Sonel’e yükledi. Başkan Aydın, gazeteciler cemiyetinin rozetini Vali Sonel’in yakasına takarak fahri gazeteci ünvanını da vermiş oldu.

Fahri Gazetecilik misyonundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sonel’de, başkan Aydın’a teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu. (Haber: Şafak DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL’DE, FAHRİ, GAZETECİMİZ, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız