HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Temmuz 2020 Cuma Saat: 09:58

“ŞAKRAK” EBA’DA

Organik ürünlerin önemine dikkat çekmek ve çocukların sağlıklı beslenmesini sağlamak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in öncülüğünde, Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL ve BISNEV yayınevi ortak
“ŞAKRAK” EBA’DA

Organik ürünlerin önemine dikkat çekmek ve çocukların sağlıklı beslenmesini sağlamak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in öncülüğünde, Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL ve BISNEV yayınevi ortaklığında başlatılan “Obeziteye Karşı Farkındalık Kampanyası” giderek büyüyor.

“Şakrak'la Sağlıklı Yarınlara Projesi” kapsamında hazırlanan ve kampanyanın maskotu olan Türkiye'nin yerli ve milli kitap kahramanı “Şakrak” karakterinin anlatımıyla gerçekleşen animasyon, Milli Eğitim Bakanlığı EBA komisyonundan geçerek 18 milyon 108 bin 860 MEB öğrencisi ile buluşmaya başladı.

81 İLDEN PROJE SUNULDU

Türkiye’nin 81 ilinden yerel yönetim, valilik ve bakanlık nezdinde hazırlanan projelerin sunularak yer alınmasının istendiği EBA, bu konuda hassas davranarak komisyon oluşturdu. Komisyon onayı alamayan içeriklerin kabul edilmediği EBA sisteminde reklam içeren, teknik olarak yetersiz olan, pedagoji ve eğitime uygun olmayan, doğru Türkçe kullanılmayan projeler reddedildi.

18 MİLYON 108 BİN 860 ÖĞRENCİYE ULAŞACAK

Pedagojik ve eğitim inceliklerini gelecek vizyonuyla buluşturması amaçlanan “Şakrak'la Sağlıklı Yarınlara” Projesi ise en ince detayına kadar incelenerek EBA komisyonundan onay almayı başardı. 18 milyon 108 bin 860 Milli Eğitim Bakanlığı öğrencisi artık obeziteyle mücadele konusunun anlatıldığı “Şakrak'la Sağlıklı Yarınlara Projesi” kapsamında hazırlanan animasyon filmi ile buluşmaya başladı.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “ŞAKRAK”, EBA’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız