HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Temmuz 2020 Cumartesi Saat: 10:31

ÖZTÜRK, ROTAYI SURVİVOR’A ÇEVİRDİ

HAFTANIN RÖPORTAJI
ÖZTÜRK, ROTAYI SURVİVOR’A ÇEVİRDİ

Türk Televizyon dünyasında Ordu’nun yüz akı olan hemşerimiz Turgay Öztürk, yeni proje ve hedeflerini gazeteci Şafak Deliçakar’a verdiği röportajda anlattı. Türkiye’nin soluksuz izlediği “Çukur” dizisinde ortaya koyduğu başarılı performans ile adından söz ettirmeyi başaran Turgay Öztürk, yeni sezonda da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

 

Şafak Deliçakar: Sayın Öztürk, haftanın röportajı sayfamıza yeniden hoşgeldiniz. Yeni sezon arifesinde başarılar diliyorum. Şu an kendinizi sezon öncesi nasıl hissediyorsunuz?

 

Turgay Öztürk: Çok teşekkür ediyorum sayın Deliçakar. Evet şu an elde ettiğim başarıların daha da yükselebilmesi için yoğun bir mesai içerisindeyim. Ne zaman hedefime ulaşırsam o zaman kendimi daha da çok başarılı sayabilirim...

 

Şafak Deliçakar: Peki bu süreçte hedefiniz nelerdir?

 

Turgay Öztürk: Aslında birden fazla hedefim var. Öncelikle kendim güzel olduğuna inandığım sinema projesi var. Bu şimdilik sürpriz fakat bu sinema çekimlerinin %80 Ordu’da geçecek. Şimdilik bu kadarını söylemek durumundayım. Her şey tastamam olunca sizin aracılığınızla kamuoyuna duyuracağım.

 

Şafak Deliçakar: Kültürden sanata, Tiyatrodan Sinemaya Pandemi sürecinde sektörde hayat durdu. Peki Pandemi sürecinde siz neler yaptınız? 

 

Turgay Öztürk: 72 gün evden çıkmadım. Kitap okudum bol bol. Bunun yanı sıra da kafamda oluşan bazı fikirleri proje aşamasına getirme fırsatı buldum. Yani evde kal sloganını pozitif yönde değerlendirmeye çalıştım.

 

Şafak Deliçakar: O zaman şu ortaya çıkıyor. proje varmış yakında. 

 

Turgay Öztürk: Valla aslında 4 proje var. Şuan 2 sinema 1 dizi ve survivor 2021 asil hedefim Survivor. Bakalım süreç ne gösterecek.

 

Şafak Deliçakar: bu projelerden biraz bahseder misiniz? 

 

Turgay Öztürk: Çukur ile yollarımızı ayırdık. 53 bölüm sonra sinema projesi bütün Türkiye’nin bildiği bir olayın anlatımı ve orada oynayacağım ve gerçekten o proje için sabırsızım.

 

Şafak Deliçakar: Peki ya survivor?

 

Turgay Öztürk: Ben tam bir survivor aslında. Çünkü hayatim survivordan daha zor geçti. Bunun için orayı çok istiyorum ve kendimi çok hazır hissediyorum hatta günde 2 saat spor yapıyorum 

 

Şafak Deliçakar: Ordulu olarak bizi orada en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyoruz. Normal hayatta neler yapıyorsunuz oyunculuk dışında? 

 

Turgay Öztürk: Ben aslında futbol hastasıyım. Hatta Mert Korkmaz Efsane Türk milli takım ve Galatasaray unutulmaz futbolcusu ile çok iyi diyalogumuz var ve Galatasaray’ın birçok maçına giderim. Hem burada hem Avrupa’da Mert abi ile halı saha maçlarını izlemeye giderim. Bazen bende oynarım iyi bir kaleciyim. başka boş zamanımda araştırmaktan yanayım. Her zaman yeni içerikler izliyorum.

 

Şafak Deliçakar: Avrupa denilince Avrupa geçmişiniz var. Nerelerde yaşadınız ve kaç dil biliyorsunuz? 

 

Turgay Öztürk: Avusturya, Almanya ve Rusya da yaşadım ama asil Avusturya’da uzun zamanlar  daha çok yaşadım. Almanca İngilizce ve Rusça biliyorum. 

 

Şafak Deliçakar: Sizce nerede yaşamak daha güzeldi? 

 

Turgay Öztürk: Ben aslında Orduda yaşamayı çok isterim. doğal ve temiz yerde ama inşallah ilerde bende Orduya yerleşmeyi çok istiyorum. 

 

Safak Deliçakar: Survivor için yurt dışından gelen oylar sizin kaderinizi belirliye bilir aslında bu kadar yurt dişi potansiyeli olan birisiniz. Yurt dışı oylarında da destek bekliyormusun?

 

Turgay Öztürk: Avusturya için aslında hiç şüphem yok. Ailem ve sülalem %80 Avusturya’da yaşıyor. Almanya içinde Orhan ve Soner Okyay’a buradan teşekkür ediyorum ve minnettarım. Uzun zamandır benim en büyük destekçilerimdir. Onlar benimle olduğu müddetçe sanırım büyük bir oy kitlem olacağını düşünüyorum.

 

Ama şöylede bir durum var. Tabi ki her şeyden önce performanstan önce kişilik duruşumuz orada kaderimizi belirliyor ve ben buna inanmıyorum. Her parkurda 1. Gelen elenmez diye bak bu hafta 3 defa dokunmaz lığı Alan kişi elendi... 

 

Şafak Deliçakar: Bundan sonraki hayatınızda giderseniz survivor da başarılar dilerim size. İnşallah yolunuz ve bahtınız açık olur. Ordu için güzel haberler bekliyor başarılar diliyorum.

 

Turgay Öztürk: Bende buradan herkese bana ayırdığı zaman için çok teşekkür ediyor, yayın hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyorum.

 

 

Anahtar Kelimeler : ÖZTÜRK, ROTAYI, SURVİVOR’A, ÇEVİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız