HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Temmuz 2020 Çarşamba Saat: 09:42

ORDU BAYRAMA HAZIR!

Ordu’da, vatandaşların kurban ibadetlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi amacıyla yapılan hazırlıklar tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, 7 sabit, 1 mobil olmak üzere toplam 8 mezbahada kurb
ORDU BAYRAMA HAZIR!

Ordu’da, vatandaşların kurban ibadetlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi amacıyla yapılan hazırlıklar tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, 7 sabit, 1 mobil olmak üzere toplam 8 mezbahada kurban kesim hizmeti vereceklerini söyledi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kurbanlıklarını temiz ve hijyenik şartlarda kesebilmeleri için mezbahalarında kesim hizmeti verecek. Kurban satış ve kesim yerlerinde bayram süresince ve sonrasında ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları devam edecek. Belirlenmiş yerler dışında kesim yapan ya da atıklarını gelişigüzel atanlara 395 TL ceza kesilecek. Tesislerinde ve kesim yerlerinde yenileme çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların sağlıklı bir bayram geçirmesi için tam kadro hizmet verecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, beraberinde Tarım ve Hayvancılık Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Ultav ve Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar ile birlikte, Altınordu Eskipazar mevkiinde bulunan Hayvan Pazarı ve Kurban Bayramı'nda hizmet verecek olan mobil mezbahada incelemelerde bulundu.

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, vatandaşların sağlıklı şartlarda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için tüm önlemlerin alındığını söyledi. İlgili birimlerin bayramda tam kadro hizmet vereceğini vurgulayan Şişman, “Kurban Bayramı öncesi Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kurbanlıklarımızın bayrama kadar sıhhi ortamlarda muhafaza edilmesi, alım satıma kadar olan süreçte vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için düzenlemelerimizi yaptık.  19 ilçemizde hayvan satış yerimiz mevcut. Yine hayvan pazarının kenarında mobil mezbahamız var. Kurbanlığını alan vatandaşlar, hemen burada bulunan mobil mezbahada temiz ve hijyenik koşullarda kurbanlıklarını kestirebilecek” diye konuştu.

8 MEZBAHADA HİZMET VERİLECEK

Büyükşehir mezbahalarının tamamında kurban kesimi yapılacağını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “İlimizde 7 sabit 1 mobil olmak üzere toplam 8 mezbaha ile bu bayramda hizmet vereceğiz. Fatsa ilçemizdeki, Karadeniz bölgesinin en büyük mezbahası da Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait. Onun yanında da ilgili yerde hayvan satış ünitelerini kurmuş bulunuyoruz.  Yine orada da hayvanlarını alan vatandaşlar mezbahanede kurbanlıklarını kestirebilecekler” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, BAYRAMA, HAZIR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız