HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Temmuz 2020 Perşembe Saat: 12:52

UKOME TOPLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), temmuz ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda
UKOME TOPLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), temmuz ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 73 madde görüşüldü. 42 madde kabul edilip karara bağlanırken 31 madde de incelenmesi ve etüt edilmesi için İhtisas Komisyonu’na havale edildi.

“ORTAK PAYDAMIZ ORDU”

Genel Sekreter Coşkun Alp, Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımla ilgili vatandaşları ve şoför esnafını rahatlatacak kararlar aldıklarını söyledi. Alp yaptığı açıklamada, “Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıda tüm paydaş kurumlar ile ilimiz için önemli kararlar aldık. Aldığımız bu kararlar ile ilimizde özellikle ulaşımda gözle görülür önemli rahatlamalar olacak. İlimiz her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bizler de aldığımız bu kararlar ile bu gelişmeye destek veriyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat etmeleri için özverili çalışmalarımıza ve ortak akıl ile kararlar almaya devam edeceğiz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve 1 saat süren toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Toplu Taşıma Daire Başkanı Özgür Dayı ve paydaş kurum yetkilileri katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : UKOME, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız