HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ağustos 2020 Salı Saat: 10:22

DOĞU KARADENİZ’İN EN BÜYÜĞÜNE TAM NOT

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan Fatsa Mezbahası Kurbanlık kesim yaptırmak için gelen vatandaşlardan tam not aldı. Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük mezbahası olan ve kısa süre önce Büyükşehir
DOĞU KARADENİZ’İN EN BÜYÜĞÜNE TAM NOT

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan Fatsa Mezbahası Kurbanlık kesim yaptırmak için gelen vatandaşlardan tam not aldı.

Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük mezbahası olan ve kısa süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Fatsa Mezbahasında günlük 200 adet büyükbaş ve 500 adet küçükbaş hayvan kesimi gerçekleştiriliyor. 55 personelin görev yaptığı mezbahada kesilen kurban etleri hijyenik ve sağlıklı ortamda kurban sahiplerine teslim ediliyor.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Türkiye’ye örnek bir mezbahada kesim yaptırdıklarını ifade eden vatandaşlar, “Ordu’ya böyle bir tesisi kazandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır diğer büyükşehirlerde imrenerek baktığımız hizmeti bizimle buluşturdu. Son sistem yapılmış bir mezbahada kurbanlarımızı kesiyoruz. Her şey sistemli işliyor. Bir taraftan kurbanlıklarımızı teslim ediyoruz, diğer taraftan uzman ekipler tarafından kesilmiş kurbanlıklarımızı teslim alıyoruz. Ordu’ya böyle güzel eserler kazandıran herkese çok teşekkür ediyoruz. Hizmet böyle olmalı” diye konuştular.

BÜYÜKŞEHİR 8 MEZBAHADA HİZMET VERİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla 8 adet kurban kesim noktasında hizmet verecek. Bu kesim noktalarından 7 tanesi sabit olarak hizmet verirken, 1 adet mobil kesim aracı ise 19 ilçede vatandaşların kurban kesim ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapacak. Tüm tedbirleri alan Büyükşehir olası kazalar için de ekipleri hazır durumda bekletiyor.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : DOĞU, KARADENİZ’İN, EN, BÜYÜĞÜNE, TAM, NOT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız