HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ağustos 2020 Pazartesi Saat: 10:25

TABİAT PARKINA ZİYARETÇİ AKINI

              Ordu’nun Ünye İlçesinde İşletmesini Ordu Büyükşehir Belediyesi İştiraki ORBEL in yaptığı , Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne Bağlı Çınarsuyu Tabiat Parkı Kurban Bayramı ve Temmuz ayında z
TABİAT PARKINA ZİYARETÇİ AKINI

 

            Ordu’nun Ünye İlçesinde İşletmesini Ordu Büyükşehir Belediyesi İştiraki ORBEL in yaptığı , Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne Bağlı Çınarsuyu Tabiat Parkı Kurban Bayramı ve Temmuz ayında ziyaretçi akınına uğradı.

            İlçe merkezine yakın olması, kolay ulaşılır olması, denize kıyısı olması, deniz ve orman havasının birlikte yaşanabilmesi ve konaklama ünitelerinin (Kır Evi ve Çadırlı Kamp Alanı) olması sebebiyle tercih edilen  Çınarsuyu Tabiat Parkını Kurban Bayramı olmasına rağmen bayram tatilinde 3000 kişi temmuz ayında ise toplam  10.000 kişi ziyaret etti. Halkın  ziyaretleri sırasınca Büyükşehir Belediyesince yapılan anketlerde tabiat parkının ziyarete açılması   memnuniyetle karşılandığı ortaya çıktı. Bilindiği üzere Enver Yılmaz Döneminde Halka kapatılıp yanlızca öğrenci kampı olarak kulanılan Çınarsuyu Tabiat Parkı ,Hilmi Güler Döneminde Yeniden Halka Açılmıştı.

            Çınarsuyu Tabiat Parkı ; Olta Balıkçılığı , Bisiklet Sporu , Piknik,Doğa Yürüyüşü , Fotoğrafçılık , Çadırlı Kampçılık, Yüzme aktivitelere uygunluğu nedeniyle turizm alanında Ordu ve Ünye için önemli bir değer oluşturuyor.

Anahtar Kelimeler : TABİAT, PARKINA, ZİYARETÇİ, AKINI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız