HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ağustos 2020 Çarşamba Saat: 09:52

ORHANİYE’DE KARANTİNAYA ALINDI

Ordu’nun Altınordu İlçesi Orhaniye Mahallesinde Koronavirüs (Covid­19) salgını nedeniyle 14 gün boyunca karantina kararı alındı.
ORHANİYE’DE KARANTİNAYA ALINDI

Ordu’nun Altınordu İlçesi Orhaniye Mahallesinde Koronavirüs (Covid­19) salgını nedeniyle 14 gün boyunca karantina kararı alındı.

Ordu Valisi Tuncay Sonel Başkanlığı’nda toplanan İl Hıfzıssıhha Meclisi, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 11/c maddesi, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu 27. ve 72. maddeleri uyarınca karantina kararları aldı.

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Yaşanan salgının biran önce engellenmesi, vatandaşlarımızın sağlık güvenliğinin korunması amacıyla; Altınordu İlçesi Orhaniye Mahallesi ile ilgili uyulması gereken kurallara ilişkin olarak aşağıda belirtilen kararların alınması gerekli görülmüştür.

 

Bu kapsamda; Koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla; 19.07.2020 tarihli İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun 111 nolu Kararında, Altınordu İlçesi Orhaniye Mahallesi Bakoğlu Sokak ve Devecik Sokak için 19.07.2020 tarihi saat 24.00’dan itibaren karantina kararı alınmıştır.

 

İlgili Sokaklarda karantina tarihinden itibaren 14 gün geçmesi ve son görülen vakanın üzerinden 14 günden fazla süre geçmesi nedeniyle, alınan karantina kararının 10.08.2020 Pazartesi günü 24.00’dan itibaren sonlandırılmasına,

Yukarıda belirtilen çerçevede, çalışmaların/tedbirlerin ivedilikle planlanması/uygulanması ve uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine, Oy birliği ile karar verilmiştir” denildi.  

 

Anahtar Kelimeler : ORHANİYE’DE, KARANTİNAYA, ALINDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız