HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ağustos 2020 Cuma Saat: 10:15

“GÖNÜLLER YIKMAYA DEĞİL, GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK”

Milli Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, gönüller yıkmaya değil gönüller yapmaya geldiklerini söyledi.
“GÖNÜLLER YIKMAYA DEĞİL, GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK”

Milli Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, gönüller yıkmaya değil gönüller yapmaya geldiklerini söyledi.

5 ağustos 2020 tarihinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın tarafından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına atanan Başkan Naci Şanlıtürk, parti binasında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Atama kararı için MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek söze başlayan Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “Ülkemizin ve milletmezin birliği için şehit olan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun.

Ülkemiz ve milletimiz adına mücadele eden güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. Bildiğiniz gibi 5 ağustos 2020 tarihinde Muhterem Genel Başkanınız Sayın Dr. Devlet Bahçelin talimatıyla teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımız, Sayın Semih Yalçın tarafından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına atandım.

Öncelikle, beni bu kutsal göreve layık gören Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yol arkadaşı, tüm Türk dünyasının göz bebeği, bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere Genel Merkez ekibimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“ŞAHISLAR GEÇİCİ, DAVA BAKİDİR”

51 yıllık Türk-İslam davasının, yaklaşık 35 yılında bir nefer olarak, ilçe başkanı olarak, il başkanı olarak hizmet ettim. Rabbim tekrar İl başkanı olarak hizmet etmeyi nasip etti diyen Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Bizim için aslolan dava adamlığıdır. Biz hiç adamın adamı olmadık birileri için teşkilatı terk etmedik, davayı terk etmedik. 11 yıl önce ayrıldığımız İl Başkanlığından bu zamana kadar, 2012 yılında il başkan adayı olduk, 7 haziran 2015 seçimlerinde, 1 kasım 2015 seçimlerinde ve 24 haziran 2018 seçimlerinde millet vekili aday adayı oldum.

Şahıslar geçici dava bakidir. Bizimle bu mücadeleyi verecek olan tüm dava arkadaşlarımıza gönlümüzde, kapımız da açıktır. Gönüller yıkmaya değil gönüller yapmaya geldik. Allah, Türk-İslam davasını muzaffer eylesin.

Rabbim, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Genel Başkanımızın öncülüğünde Genel Merkezimiz tarafından oluşturulan politikalara sıkı sıkaysa bağlı kalarak bu politikaların, Ordu iline yansımasını temin edeceğiz” diye konuştu.

“BIKMADAN, USANMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ordu ilinin de sorunlarını hem Genel Merkeze, hem Kamu Oyuna duyurulmasında da öncülük edeceklerine dikkat çeken Şanlıtürk; “Bu sorunların çözümünde cumhur ittifakı bağlamında devletimizin resmi görevlileriyle ve iktidar partisiyle de uyum içinde çalışacağız.

Muhterem genel başkanımızın 20 yıldır söylediği gibi tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak ilkelerinden taviz vermeden,

2023 yılı, 2053 yılı, ve 2071 yılı hedeflerine ulaşmada bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bildiğiniz gibi 15 temmuz 2016 da gerçekleşen hain darbe girişiminden sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve muhterem Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli tarafından Cumhur İttifakı oluşturulmuş ve akabinde Cumhur Başkanlığı Hükümet sistemine geçilmiştir.

Aydınlık Türkiye’nin geleceğinde herhangi bir beka sorunu yaşanmaması adına Cumhur İttifakının ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin önemi aşikardır” şeklinde konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI VE MHP KALE GİBİ SAĞLAM DURMAKTADIR”

Türkiye’nin, Kuzey Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Doğu Akdeniz de büyük bir mücadele verdiğinin de altını önemle çizen Şanlıtürk, şunları söyledi; “Millet olarak yakın gelecekte Kafkasya da oluşacak düşük yoğunluklu bir mücadelenin içine çekilmekteyiz. Son yıllarda olduğu gibi bugün de ülkemiz ekonomik anlamda bir saldırı altındadır.

Bu mücadelenin layıkıyla verilebilmesi için Türkiye’de ki milli birlik bütünlük ve istikrar çok önemlidir. Bu istikrarı zedeleyecek en ufak bir söylem içerisinde olmayacağız.

Ülkemize ve milletimize gelecek her türlü tehditlere, bölücü-yıkıcı faliyetlere ve ekonomik saldırılara karşı Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi kale gibi sağlam durmaktadır.

Devletimizin ve milletimizin bekasından asla taviz verilmeyecektir. Bu mücadele İslam mücadelesidir, Türklük mücadelesidir. Milli güçlerle gayri milli güçlerin mücadelesi tarihte olduğu gibi gelecekte de devam edecektir.

Ben buradan Türk-İslam ülküsüne gönül vermiş dava arkadaşlarımı ve tüm hemşerilerimizi Başbuğ Alparslan Türkeş’in dediği gibi; hak yoluna, hakikat yoluna kısacası Allah yoluna davet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene”

“İŞİMİZE GÜCÜMÜZE BAKACAĞIZ”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Şanlıtürk; “Partimizde küskün ve dargın diye bir şey kalmayacak. Buradan bütün dava arkadaşlarıma sesleniyorum. Bu kutsal mücadelemizde birlik ve beraberliğimizi yeniden gelin hep birlikte tesis edelim. Ayrıca Kadın Kolları Teşkilatlarımızı da yeniden güçlendirerek hanım kardeşlerimizin de önünü açacağız. Üniversiteli gençlerimiz için de Ülkü Ocaklarımızı daha da güçlendirerek gençlerimizin taleplerini karşılamaya devam edeceğiz. İhraç konusunda da takdir Genel Merkezimizindir. Bunun üzerine bizim bir şey söylememiz doğru olmaz. Biz bu konunun hiçbir tarafında olmayacağız. İşimize gücümüze bakacağız” diye de konuştu. (HABER: ŞAFAK DELİÇAKAR)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız