HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Eylül 2020 Perşembe Saat: 10:25

FATSA’NIN KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarına aralıksız devam ederken, yaptığı baskı beton kaldırımlarla da yayaların rahat hareket etmesine olanak sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler
FATSA’NIN KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarına aralıksız devam ederken, yaptığı baskı beton kaldırımlarla da yayaların rahat hareket etmesine olanak sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Fatsa ilçemizdeki 15 cadde ve sokakta 16 bin m2 baskı beton kaldırım imalatı yaptık” dedi.

Ordu’da, ulaşımda araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal alanlardan örnek projelere kadar, birçok alanda gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşın kullanımına sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı çalışmalarla da vatandaşın takdirini topluyor. Sıcak asfalt ve beton yolda devrim niteliğinde çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetleri tamamlayan baskı beton kaldırımlarla, ilçe merkezlerinin çehresini değiştiriyor.

16 CADDE VE SOKAKTA ÇALIŞMA YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her geçen gün büyüyen ve gelişen kentte, artan ihtiyaçları karşılayabilmek ve konforlu yaşam alanları oluşturmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Bu kapsamda Fatsa ilçesindeki 15 cadde ve sokakta baskı beton kaldırım çalışması yaptıklarını belirten Başkan Güler, “Neva Sokak, Kolej Sokak, Sakarya Caddesi, Kenar Sokak, Barbaros Caddesi, Asır Sokak, Fiskobirlik Caddesi, Atatürk Caddesi, Elekçi Sokak, Pazar Sokak, Başak Sokak, Akar Sokak, İsmail Hanigazi caddesi ve Reşadiye Caddesi’nde baskı beton kaldırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

YAYA TRAFİĞİ İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMA

İlçe merkezlerinde altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Başkan Güler, “Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Mevsim şartlarına göre belirli bir plan ve program çerçevesinde çalışmalar yürütüyoruz. İlçe merkezlerinde, altyapısını tamamlayıp, asfaltını yenilediğimiz güzergahları baştan aşağı yeniliyoruz. Tabi bunların içerisinde en önemlilerinden biri de yayaların kullandıkları kaldırımlar. Hem yeni kaldırımları hizmete sunuyor, hem de çeşitli nedenlerle kullanılamaz durumda olanları baskı beton kaldırımlarla değiştiriyoruz” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hedeflerinin yolları ve kaldırımları sorun olmaktan çıkarmak olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’NIN, KALDIRIMLARI, YENİLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız