HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2020 Salı Saat: 09:45

AK PARTİLİ ÇALIŞ, GÜVEN TAZELEDİ

 
AK PARTİLİ ÇALIŞ, GÜVEN TAZELEDİ


 

AK Parti Perşembe İlçe Teşkilatının 7.olağan Kongresi yapıldı. Yapılan kongrede ilçe Başkanı Mehmet Çalış, tek liste girerek yeniden güven tazeledi. Kongreye, AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, İl Başkanı Halit Tomakin, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları, MHP Perşembe İlçe Başkanı, STK temsilcileri, delegeler ve çok sayıda Perşembe'li katıldı.

 

Kongre Divan Başkanlığını Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar  yaptı, Divan Başkan Yardımcılığını İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Muhittin Konca, Katip Üyelik görevlerini ise İl Yön.Kur,Üyesi Mustafa Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Gündoğdu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Dede yaptı.

 

Kongrede konuşan İl Başkanı Halit Tomakin, Perşembe İlçesinin kendinde ayrı bir yeri ayrı bir sevdası olduğunu ifade ederek, “Perşembe benim ikinci evim, Perşembe’de öğretmenlik, idarecilik ve ticari faaliyetlerde bulundum. Perşembe, benim kaderimdir, onun için Perşembe’ye özel önem veriyorum. Perşembe’li hemşerilerimi çok seviyorum” dedi.

 

Başkan Tomakin, Fındık konusuna da değinerek, “Fındık bizim Karadeniz’in olmazsa olmazı olduğunu hepimiz biliyoruz. Şunu ifade edebilirim ki, fındığın problemlerine çözüm bulan, fındık üreticisini memnun eden iktidarlar Karadeniz’de sorunların % 80 ni çözmüş demektir. Tespitinde bulunarak özellikle son 2 yıla bir bakın. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fındık üreticilerine sahip çıkması ile birlikte fındıktaki hem Pazar problemini hem de fiyat problemini hamd olsun geride bıraktık.

Bu sene üreticilerimizin beklentisi 16,5 TL, gibiydi sonra çıtayı yükselttik 20 TL beklentisine girdik. Ama Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan fındık üreticilerine emeğinin karşılığının hediyesi olarak 22 TL fiyat verdi. Yani beklentinin üzerinde bir fiyat açıklaması oldu. Geçtiğimiz gün TMO il Müdürü ile görüşme yaptım. Günde 30 fındık üreticisinin randevu aldığını ancak 5 üreticinin fındık verdiğinin bilgisini verdi. Buda gösteriyor ki, fındık üreticisi devletine güveniyor, piyasaya güveniyor” diye konuştu.

 

Tek liste ile gidilen Mehmet Çalış’ın Listesi şu isimlerden oluştu; İlçe Başkanı Mehmet Çalış , Yönetim Kurulu üyeleri, Hüseyin Korkmaz, Birol Acartürk, Durmuş Güler, Kadir Yıldırım, Ali Sezer, Muammer Alkan, Hürrem Saka, Minire Aksoy, Serkan Duran, İbrahim Aydın, Murat Sakarya, Kamil Yazıcı, İhsan Tanrıvermiş, Mustafa Öney,

İl Delegeleliklerine ;  Mehmet Çalış, Mustafa Sayım Tandoğan, Ayşegül Gündoğdu, Semih Dede, Alper Bektaş, Hüseyin Cem Eyüpoğlu, Ali Demir, Ali Yazıcı, Hicran Odabaşı, Mustafa Aydoğan, Levent Yüksel, Durmuş Güler, Hüseyin Korkmaz, Birol Acartürk, Kadir Yıldırım, Ali Sezer, Salih Aydın, Murat Sakarya, Kamil Yazıcı,  İhsan Tanrıvermiş, Muammer Alkan,Mustafa Öney, Hürrem Saka, Minire Aksoy seçildi.

 

Kongre’de Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayim Tandoğan, Milletvekilleri Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu’da birer konuşma yaptı. 

 

Anahtar Kelimeler : AK, PARTİLİ, ÇALIŞ, GÜVEN, TAZELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız