HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2020 Salı Saat: 09:46

ATA CADDESİNE SICAK ASFALT

Fatsa’nın vizyon caddesi olacak Ata Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 1 kilometrelik sıcak asfalt çalışmaları başladı. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar Ata Caddesi’nin sıcak asfalt seriminin
ATA CADDESİNE SICAK ASFALT

Fatsa’nın vizyon caddesi olacak Ata Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 1 kilometrelik sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar Ata Caddesi’nin sıcak asfalt seriminin ardından kaldırım, yayalaştırma ve aydınlatma çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte şehrin nefes alacağı ana arterlerinden biri olacağını söyledi.

Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa İmarlı Alanlar Şefi Murat Güneş ile birlikte Ata Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yaptığı incelemenin ardından açıklama yapan Başkan Kibar, “Hizmetlerimizi Fatsa’mızın geleceğini göz önünde bulundurarak yapıyoruz. Bu kapsamda şehrimize yeni bir yüz kazandıracak, vizyon caddesi olacak Ata Caddemiz çok önemliydi.

Ata caddemizde bugün itibariyle 2. Etap alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaklaşık 1 Kilometre uzunluğunda sıcak asfalt serimi çalışmaları başladı. Kaldırım, yayalaştırma ve aydınlatma çalışmalarının tamamlanması ile birlikte şehrimizin nefes alacağı ana arterlerinden biri olacak.

Yüksek standartlı, konforlu ve modern görünüme sahip alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla şehrimizi her geçen gün daha iyi bir noktaya getirmek için canla başla çalışıyoruz. İlçemize yapılan her yatırımda destekleriyle her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

Anahtar Kelimeler : ATA, CADDESİNE, SICAK, ASFALT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız