HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2020 Perşembe Saat: 10:44

TOMAKİN: İSTİHDAMI ARTIRMA OLMAZSA OLMAZIMIZ

Ordu’ya 891 kişi İŞ KUR, TYP‘den kura ile işçi alımı yapacak. Başvuruların 17 – 21 Eylül tarihleri arasında sadece internet ve alo 170 üzerinden yapılacağı belirtildi. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, konuyla ilgili yaptı
TOMAKİN: İSTİHDAMI ARTIRMA OLMAZSA OLMAZIMIZ

Ordu’ya 891 kişi İŞ KUR, TYP‘den kura ile işçi alımı yapacak. Başvuruların 17 – 21 Eylül tarihleri arasında sadece internet ve alo 170 üzerinden yapılacağı belirtildi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İŞKUR üzerinden Toplum yararına program kapsamında ilimiz genelinde Milli Eğitim Müdürlüklerine 725 kişi Temizlik, 154 kişi Güvenlik, Çalışma ve Aile  Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne 14 kişi Temizlik olmak üzere toplamda Ordu iline 891 kişinin Noter huzurunda  kura yöntemi ile geçici işçi alınacak” dedi.

Başkan Tomakin, “Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının 9 ay, Çalışma Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanlarının 6 ay gibi tahmini çalışma süreleri olacak. Söz konusu program başvuruları 17 – 21 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Şartları tutan vatandaşlarımızın başvuru ayrıntılarını ve başvuruyu  www.iskur.gov.tr veya esube.iskur.gov.tr üzerinden veya ALO 170 hattı üzerinden yapabilecekler. Harici müracaatlar ise kabul edilmeyecek” diye konuştu.

 Başkan Tomakin, ayrıca, Ordu Çalışma ve İşkur Müdürlüğünün facebook sayfasından da ayrıntıların öğrenebileceğini söyledi.

 Başkan Tomakin, sözlerini şöyle tamamladı; “AK PARTİ Hükümetleri ile birlikte işsizlikle büyük mücadele ediyoruz ve önemli yol aldık. İstihdamı artırma, ekonominin büyümesi noktasında hedeflere varmak için ciddi çalışma ve programları hayata geçireceğini ifade ederek işsizlikle mücadele olmazsa olmazımız, TYP programının ilimiz ekonomisine ve işsizliğe karşı bir nebze olsun katkıda bulunacak. Şimdiden kura da çıkacak ve çalışma hayatına katılacak olan hemşehrilerimize hayırlı olsun diyor aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu yaşam sürmelerini diliyorum.”

Anahtar Kelimeler : TOMAKİN:, İSTİHDAMI, ARTIRMA, OLMAZSA, OLMAZIMIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız