HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2020 Perşembe Saat: 10:55

ALTINORDU BELEDİYESİ HARIL HARIL

Altınordu Belediyesinin bütün birimleri, Başkan Aşkın Tören’in talimat ve direktifleri doğrultusunda ilçenin dört bir yanında 7/24 esasıyla harıl harıl çalışmalarını sürdürüyorlar. Altınordu Belediyesi tüm ekipleri ile birlikte
ALTINORDU BELEDİYESİ HARIL HARIL

Altınordu Belediyesinin bütün birimleri, Başkan Aşkın Tören’in talimat ve direktifleri doğrultusunda ilçenin dört bir yanında 7/24 esasıyla harıl harıl çalışmalarını sürdürüyorlar.

Altınordu Belediyesi tüm ekipleri ile birlikte temizlik, bakım ve onarım ile iyileştirme çalışmalarını Taşbaşı Mahallesinde sürdürdü.

Buram buram tarih kokan güngörmüş yapıları, sakin sokakları, tarihi konakları çevreleyen taş duvarlı bahçeleriyle şehrimizi geçmişten bugüne bağlayan tarihi semtlerimizden biri olan Taşbaşı Mahallesine Altınordu Belediyesi el atarak kapsamlı ve detaylı temizlik, Park ve Bahçelerin genel bakım onarımı, Yol ve kaldırımlarda iyileştirme ve onarım çalışmalarını yaptı.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ

Bu arada Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehirde kurulan pazar yerlerinde Koronavirüs denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Pazar giriş ve çıkışlarında vatandaşların ateşlerini ölçerek maske takmaları ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

TEMİZLİK TİMİ

Öte yandan Altınordu Belediyesi Temizlik Timi gece boyunca da Şarkiye Mahallesi, Yeni Mahalle, Akyazı Mahallelerinde vatandaşları yeni güne hazırlamaya devam etti. Ekipler yaptığı çalışma ile sokak ve caddeleri pırıl pırıl yıkayarak steril hale getirdi.

PARK VE BAHÇELER

Diğer taraftan Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların daha yeşil olması amacıyla fidan ve çim biçme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ayrıca şehrin genelinde bulunan parklarda tadilat yaparken bir yandan da çim biçme ve genel temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.

TEMİZLİK İŞLERİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ise; Cadde ve sokaklar ile kamu binaları bahçelerinin basınçlı suyla yıkanması, İbadethanelerin detaylı temizliği, Konteynerlerin yıkanarak dezenfekte edilmesi ve bakım onarımlarının yapılması, Okul bahçelerinde ve kaldırım kenarlarında bulunan yabani otların biçilmesi ve temizlenmesi, Bayat Ekmek Toplama Kutusu’na bırakılan ekmeklerin toplanması çalışmaları aralıksız devam etti.

FEN İŞLERİ

Ayrıca Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de şehrin ulaşım ağında bulunan Bahariye Mahallesi, Gökömer Mahallesi, Uzunmusa Mahallesi, Günören Mahallesi, Hacılar Mahallesi, Zaferimilli Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Şahincili Mahallesinde yolların standardını arttırmak amacıyla reglaj, yol bakım onarımı, kanal temizleme, parke tamiratı ve deforme yaşanan asfalt yollarda yama çalışmalarına da ara vermiyor.

Bütün birimlerin çalışmalarını hassasiyetle yakından takip eden Altınordu Belediyesi Başkanı Aşkın Tören’in sonuca değil sorunlara müdahale etmesi, yılların akut sorunlarına bir bir neşter vurması da vatandaşları memnun ederken, çalışmalarda da takdir toplaması dikkatlerden kaçmadı. (Haber: Şafak DELİÇAKAR)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, BELEDİYESİ, HARIL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız