HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Eylül 2020 Cumartesi Saat: 12:46

HOŞGELDİN ATA’M

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya gelişinin 96. Yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü bugün düzenlenecek olan etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. Bugün saat 14’de İlkadım Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlayacak ol
HOŞGELDİN ATA’M

VALİ TUNCAY SONEL: Bu vatan uğruna yüreğini, cesaretini, hayatını ortaya koymuş, kahramanlığın timsalidir gazilerimiz.

OBB BAŞKANI GÜLER: 19 Eylül’ün bizim için iki anlamı var. Birincisi Gaziler Günü, diğeri ise Atatürk’ün ilimizi ziyareti. Yurdumuz topraklarını korumak ve savunmak için üstün bir cesaret ve fedakarlık örneği göstererek, en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımız olmuşlardır. Bu emanete sahip çıkacağız

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya gelişinin 96. Yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü bugün düzenlenecek olan etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. Bugün saat 14’de İlkadım Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlayacak olan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte şanlı bayrağımız göndere çekilecek.

Ardından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya gelişi ile alakalı bilgi verilmesinin ardından günün anlamına hitaben şiirler okunacak. Etkinliklerin tamamlanmasıyla birlikte şeref defteri imzalandıktan sonra program sona erecek.

Öte yandan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya gelişinin 96. Yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de birer kutlama mesajı yayımladılar. 

Anahtar Kelimeler : HOŞGELDİN, ATA’M

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız