HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2020 Çarşamba Saat: 09:48

ÇATALPINAR’A ULAŞIM KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesindeki 3 mahalleye hizmet veren bağlantı yollarını asfaltla buluşturduklarını söyle
ÇATALPINAR’A ULAŞIM KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesindeki 3 mahalleye hizmet veren bağlantı yollarını asfaltla buluşturduklarını söyledi.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il Ordu’da, asfalt seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları standartı yüksek konforlu bir yapıya dönüşüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt plentinde üretilen asfaltlarla, hizmetlere hız kazandırılırken ekonomik olarak da tasarruf sağlanıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde tüm noktalara ulaşana dek asfalt ve beton yol atağının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

3 MAHALLENİN BAĞLANTI YOLU ASFALTLA BULUŞTU

Çalışmalar kapsamında Çatalpınar ilçesindeki 3 mahallenin bağlantı yolunu daha asfaltla buluşturduklarını ifade eden Başkan Güler, “Çatalpınar ve Korgan ilçelerimizi birbirine bağlayan Karahamza Mahallesi yolunu asfaltla buluşturduk. Akkaya Mahallemizde 1200 metre, Kayatepe Mahallemizde ise 500 metre emülsiyon asfalt çalışmaları yaptık. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimizin yaptıkları çalışmalar sonrası, asfalta kavuşan güzergahları konforlu bir yapıya kavuşturduk.” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yatırımların belli bir program çerçevesinde hizmete sunulduğunu belirterek, Çatalpınar ilçesinin yol ağındaki ulaşım yatırımlarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi

Anahtar Kelimeler : ÇATALPINAR’A, ULAŞIM, KONFORU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız