HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ekim 2020 Cuma Saat: 09:13

“HALKIN SESİNE KULAK VERİN”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Ünye’de gerçekleştirilecek siyanürle altın çıkarma işlemine karşı eylem yapan bölge halkı için destek mesajı yayınladı.
“HALKIN SESİNE KULAK VERİN”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Ünye’de gerçekleştirilecek siyanürle altın çıkarma işlemine karşı eylem yapan bölge halkı için destek mesajı yayınladı.

 Ordu, son dönemde maden olaylarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünye ilçesinde yapılması planlanan siyanürlü altın çıkarma ve arama işleminde bölge halkı daha önce bir araya gelerek seslerini yükseltti. Aradan geçen sürede, maden için çalışmalara devam edildiği bilgisini edinen yöre halkı tekrar bir araya gelerek madene gitmek istedi. Mahallelileri jandarma ekipleri durdurdu. Halk konuyla ilgili bilgilendirme ve sondaj çalışmalarının sonlandırılmasını istediklerini iletirken, CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin de bir mesaj yayınlayarak desteğini iletti.

“HALK İSTEMİYORSA KONU KAPANIR”

Halkın isteklerinin her şeyden önce geldiğine dikkat çeken Başkan Şahin “Devlet dediğimiz kurum vatandaşıyla, halkıyla vardır. Halk ne derse o olur. Halkın istemediği bir konuda hala ısrar ediliyor ve düşünceler göz ardı ediliyorsa, devlet işlevini kaybeder. Bu yüzden devleti yönetenlere seslenmek istiyorum, halk istemiyorsa konu kapanır. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Çevrelerini korumak için, doğaya sahip çıkmak için, gelecekleri, çocukları, torunları için bir araya gelen hemşehrilerime şehrimizde yapılan, doğaya zarar verecek her türlü konuda, mücadelelerine destek olacağım ve sahip çıkacağım. Gerek Belediye Meclisinde gerekse Türkiye Büyük Milet Meclisinde konunun gündeme gelmesi için gerekil yerlerle iletişime geçeceğim. Ünyeli hemşehrilerimin, Ordulu hemşehrilerimin her zaman yanında yer alacağım. Bizim bir başka ülkemiz, gezegenimiz yok. Elimizdekine sahip çıkmazsak, başka ormanımız da yok. Lütfen halkın sesine kulak verin ve doğa katliamına son verin” dedi.

Anahtar Kelimeler : “HALKIN, SESİNE, KULAK, VERİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız