HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ekim 2020 Cumartesi Saat: 08:38

TTB, LİYAKAT SAHİBİ HEKİMLERDEN OLUŞMALI

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, Türk Tabipleri Birliğinin liyakat sahibi hekimler tarafından oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Dr. Ali Coşkun, “Ordu Tabip Odası olarak, Türk Tabipleri Birliğinin Merkez Konseyi Başka
TTB, LİYAKAT SAHİBİ HEKİMLERDEN OLUŞMALI

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, Türk Tabipleri Birliği'nin liyakat sahibi hekimler tarafından oluşturulması gerektiğine dikkat çekti.

Dr. Ali Coşkun, “Ordu Tabip Odası olarak, Türk Tabipleri Birliği'nin Merkez Konseyi Başkanlığına seçilen kişi nedeniyle oluşan rahatsızlığı ve bu durumu kabul edemeyeceğimizi ortaya koyduk” dedi.

Başkan Coşkun, birliğin liyakat sahibi hekimler tarafından oluşturulması gerektiğini söyleyerek Ordu Tabip Odası olarak, Merkez Konseyi Başkanlığına seçilen kişi nedeniyle oluşan rahatsızlığı ve bu durumu kabul edemeyeceklerini ortaya koyduklarını vurguladı.

“Türk Tabipler Birliği’nin Merkez Konseyi'nin istifasını isteyen mücadelemiz, ilk günden beri aralıksız devam etmektedir” diyen Başkan Ali Coşkun, şunları söyledi:

“Ordu Tabip Odası olarak, Türk Tabipleri Birliği'nin Merkez Konseyi Başkanlığına seçilen kişi nedeniyle oluşan rahatsızlığı ve bu durumu kabul edemeyeceğimizi ortaya koyup, bunu Türk Tabipleri Birliği'nin Merkez Konseyi Başkanlığına yazılı uyarı şeklinde ileten ve buna ülkemizde öncülük eden ilk Tabip Odaları arasında yer almanın haklılığını ve gururunu yaşamaktayız.

Ordu Tabip Odası'nın tarihindeki en hassas dönemde Yönetim Kurulu olarak görev almamızın, olaylara yön vermemizin ve tarihsel sorumluluğumuzun farkındayız. Türk Tabipleri Birliği'nin merkez yönetiminin azınlıkta olan ve ulusal bütünlüğümüzle uyuşmayan, asla kabul edemeyeceğimiz bir grup tarafından değil, hekimlerin çoğunluğunun iradesini temsil eden, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel ilkelerine sadakatle bağlı ve liyakat sahibi hekimler tarafından oluşturulması için tüm gücümüzle çalışacağız.

Hekimler olarak mücadelemizin, 1953 yılında kurulan Türk Tabipleri Birliği'nin tüzel kişiliğine karşı değil, Türk Tabipleri Birliği'nin içerisinde istemediğimiz ve oy vermediğimiz halde yönetimi ele geçiren, ulusal birlik ve beraberliğimizle uyuşmayan mevcut merkez konseyi yönetimine karşı olması gerektiğine inanıyoruz.

Bu nedenle meslek odamızın, her zamankinden daha çok, tüm hekimlerimizin desteğine, Tıbbiyelilere ihtiyacı vardır. Tıbbiyeli Hikmetlere ihtiyacımız vardır. Türk Tabipleri Birliği'nin temsil ettiği değerli meslek grubumuzun, saygınlığına yakışır bir yönetime sahip olacağı güne kadar, bu konudaki çalışmalarımız, hiç ara vermeden Tıbbiyeli yüreğimizle devam edecektir.”

 

Anahtar Kelimeler : TTB, LİYAKAT, SAHİBİ, HEKİMLERDEN, OLUŞMALI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız