HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ekim 2020 Pazar Saat: 14:19

SOSYAL MEDYADAN DAVETE BÜYÜK İLGİ

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sosyal medya hesabından akşam sohbeti için simit ve çay ikramıyla yaptığı davet sonrası vatandaşlar Fatsa sahiline akın etti.
SOSYAL MEDYADAN DAVETE BÜYÜK İLGİ

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  sosyal medya hesabından akşam sohbeti için simit ve çay ikramıyla yaptığı davet sonrası vatandaşlar Fatsa sahiline akın etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Fatsa sahilinde yapılması planlanan sahil projesini  yerinde inceledikten sonra Eyvan 1 kafe önünde soluklanan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sosyal medyadan ‘ Müsait olan herkesi Eyvan 1’e bekliyorum. Sıcak simit ve çaylar benden diyerek ’ Fatsalı hemşerilerine akşam çayına ve muhabbetine davet etti.

Sosyal medyadan yaptığı çağrıya karşılık vererek buluşma yerine gelen vatandaşlara Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sıcak simit ve çay ikram etti. Katılımın yoğun olduğu buluşmada Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a gençlerin de ilgisi  fazlaydı.

Gençlerle,  gelecek hedefleri üzerine sohbet eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Gençlerin ülkemizin geleceğine dair en kıymetli hazinesi olduğunu belirterek, “ Gençlerimizi, belediye olarak eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kuşatacağız. Geleceğin ihtiyaçlarına göre gençlerimizi yetiştirmeliyiz.  Gençlerimiz,  eğitimli, kültürlü ve idealist olmalıdır.   Bugün, milletimizin gençlerimizden beklediği ülkemizin yolunu aydınlatacak kandiller olmalarıdır. Biz de bu gayretle sizler için çaba ve gayret göstereceğiz” dedi.

BAŞKAN KİBAR’DAN TEŞEKKÜR

Akşamın ilerleyen saatlerinde sona eren keyifli, muhabbet dolu buluşmadaki davete katılan vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  buluşma sonrası sahil kenarında bir araya gelen, aileler, büyükler ve gençlerin masalarını tek tek gezerek hal ve hatırlarını sordu.

 

Anahtar Kelimeler : SOSYAL, MEDYADAN, DAVETE, BÜYÜK, İLGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız