HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ekim 2020 Pazartesi Saat: 09:56

“LAFLA KARIN DOYMUYOR”

  İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Türkiye’deki hayat pahalılığına dikkat çekere
“LAFLA KARIN DOYMUYOR”

 

İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Türkiye’deki hayat pahalılığına dikkat çekerek vatandaşların çok zor şartlar altında yoksulluk ve fakirlikle mücadele ettiğini söyledi. Hükümetin bir türlü rant ekonomisinden vazgeçmediğini ifade eden Şentürk, 

Ser eleştirilerde bulunarak yaptığı açıklamada hükümetin boş vaatlerden kaçınmasını ve lafla karın doymadığını kaydetti.

Şentürk; “  Geldiğimiz gün itibari ile halkımız yoksulluk ve fakirlikle boğuşuyor. Üretici üretim maliyetleriyle boğuşurken ürettiği ürünü pazarda değerine satamıyor. Bunu görmezden gelen iktidar çare üretmek yerine halka masal anlatmaya devam ediyor. Ne yazık ki lafla karın doymuyor” dedi.

 

Şentürk açıklamasının devamında ise; “ Hükümet rant ekonomisi anlayışından bir türlü vazgeçmiyor. Buda gösteriyor ki iktidar derdi halk değil devletin kesesimden beslediği rantçılar. Onları kullanmak ve de gözetmek için ellerinden  geleni yaparak utanmadan sıkılmadan  beslemeye devam ediyorlar. İktidar utanma duygusunu kaybetmiş. Halkın açlığı ve yoksulluğu ile alay edercesine ‘yoksula sabret‘  diyorlar. Analar babalar eve ekmek götürmekte zorlanıyor. Bırakınız eve et götürmeyi zaruri temel gıda maddelerinin yanına bile yaklaşamıyorlar. Bir buçuk ay önce 40 tl olan Ayçiçek yağı güm itibariyle 62tl olmuş durumda. Fark yüzde atmış enflasyonu doğrularken hükümet Tüik’le  enflasyonu ilimiz dâhilinde yüzde on üç olarak paylaşabiliyor. Yazıklar olsun. Bunu ilan edenler Allahtan korkmazlar mı? Bendeki de akıl olsun. Allahtan korkan yalan konuşur mu? Demek ki para uğruna güç uğruna rant uğruna tüm değerlerini  ve inançlarını yitirmişler.   

On sekiz yıldır aralıksız bu ülkeyi yöneten AKP biran önce halkın yakasından düşmeli. İktidara geldiklerinden bugüne kadar hep rant peşinde koştular. Bu durumu gizlemek için ise yazılı ve görsel haber kaynaklarını devletin hazinesinden finanse ederek ele geçirdiler. Tüm bu haber kaynakları üzerinden yanlış ve yalan bilgilerle halkı ikna ederek iktidarlarını bu yolla devam ettirdiler. Artık halk masal ve hayal dünyasından kurtulmak istiyor bu yoksunluğun ve çaresizliğin tek çaresi biran önce iktidarın gitmesidir. 

İyi parti biran önce bu iktidarı yolcu edecektir. İlk hedefimiz yoksulluğu ve yolsuzluğu ülkemizin gündeminden çıkarmaktır. Halkımızın bizlere iktidar kapılarını açacağından eminiz. Saha çalışmalarında bunu görmekteyiz. Millet bizi çağırıyor. Bundan eminiz. AKP ülkeyi yönetemez hale geldi. İktidarlığını sürme şansı kalmamıştır. 

Kuvvetle muhtemel 2021 yılının mart ve nisan ayında erken seçim olacağı kanaatindeyim. Tüm göstergeler bu yönde. Partili cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bu ülkenin yönetilemediği bir gerçektir. Hani demişti ya: bu hükümet sistemiyle uçacaktık. Ne yazık ki uçuruma doğru uçuyoruz. Huzur kalmadı. Umutlar tükendi. Tek çare seçim gözüküyor. 

Netice itibariyle ülkemizdeki ekonomik kriz ekonomik buhrana evrilmiş durumda. Durumu ve gündemi değiştirmek için sürekli gündem değiştirme telaşları devam etmektedir. 

Çare iyi partinin iktidarı ile mümkündür. Hazırlıklıyız dersimizi çalıştık.  Üretim ekonomisi ve sosyal hukuk devleti anlayışıyla ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız. Aç yoksul ve çaresiz hiç bir vatandaş bırakmayacağız. Umudunu kaybetme Türkiye’m” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “LAFLA, KARIN, DOYMUYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız