HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ekim 2020 Salı Saat: 09:23

FATSA’DA DENİZ TURU KEYFİ

Fatsalılar hafta sonunu mis gibi güzel havanın tadını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla Fatsa Limanına gelen Şehit Temel Şimşir Vapuru ile deniz turu yaparak geçirdi. Şehit Temel Şimşir Vapuru ile
FATSA’DA DENİZ TURU KEYFİ

Fatsalılar hafta sonunu mis gibi güzel havanın tadını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla Fatsa Limanına gelen Şehit Temel Şimşir Vapuru ile deniz turu yaparak geçirdi.

Şehit Temel Şimşir Vapuru ile 2 günden 6 tur yapıldı ve bin 200 vatandaş mavi yolculuğa çıkarak Fatsa’nın muhteşem manzarasını denizden görme imkanı buldu. Deniz turuna çıkan vatandaşları Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi oyuncuları Kapıcı İsmet rolünde İlker Taze ve İsiyin Emni rolünde İbrahim Çapkın skeçleri ile eğlendirdi. Fatsalılar deniz turu boyunca deniz ve doğanın eşsiz güzelliğini cep telefonları ile bol bol hatıra fotoğrafı çekerek ölümsüzleştirdiler.

1200 KİŞİ DENİZ TURUNA KATILDI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Fatsalılara deniz turu imkanını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederek, “Güzel bir havanın eşlik ettiği hafta sonunda 6 seferde toplam 1200 kişiyle deniz turu yaptık ve Fatsa’mıza denizden bakarak keyifli bir zaman geçirdik.

Turlarımızın ücretsiz olması sebebi ile yoğun ilgiden dolayı oluşan aksaklıklar ve zaman zaman sosyal mesafe konusunda olumsuzluklar yaşadık. Bundan sonraki turlarımızda daha çok dikkat edip daha çok tedbirli olacağız. Mis gibi deniz havasının yüzlerimizde oluşturduğu tebessüm ise görülmeye değerdi. Şehit Temel Şimşir vapurumuz sürekli ilçemizde güzel havalarda ücretli olarak turlarına devam edecek” dedi.

Denizi olan bir ilçede yaşamalarına rağmen gerçekleşen deniz turu ile ilk defa denize açılmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Fatsalı vatandaşlar, “Fatsa’mız çok güzel denizden daha da güzel görünüyor. Ekim ayı olmasın rağmen yazdan kalma bir hafta sonu yaşadık. Pandemi sürecinde hepimiz evlerimizde bunaldık. Bu tür sosyal faaliyetler bizleri rahatlatıyor ve moral veriyor. Bizlere bu imkanı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederiz” dediler.

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, DENİZ, TURU, KEYFİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız